VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCEAYAN'DAN SAVAŞ ABAK VE YÖNETİME SERT SÖZLER

20 Aralık 2015

Boluspor’da kılıçlar çekildi. Yönetici İsmail Okur’un eski Başkan Mehmet İnceayan ...

Boluspor’da kılıçlar çekildi. Yönetici İsmail Okur’un eski Başkan Mehmet İnceayan ve yönetimini eleştirmesinin ardından İnceayan, “Oyuncularla çok fazla içli dışlı olan adamdan başkan olmaz. Ayrıca, İsmail Okur ile ilgili olarak şaibeler ayyuka çıkmıştır. Bu yönetime kadar Boluspor tarihinde hiç bir zaman böyle şaibeler olmamıştır” dedi.

www.bolspor.com'a konuşan Boluspor eski Başkanı Mehmet İnceayan, Savaş Abak ve yönetimini sert bir dille eleştirerek, “Benim görevi yarıda bırakıp kaçtığımı söylemiş. Kulübü bırakıp kaçmadım, içerdeki dedikodular nedeniyle görevden kendi isteğimle ayrıldım. Ayrıca kulübü 5.5 trilyon borçla bıraktım. Hatta o dönem 1 Trilyon bankaya kredi ödedik. Şimdi borcun 13-14 Trilyon olduğu söyleniyor. Savaş Abak ve yönetimi kulübü liste kurarak aldılar. Kimse onları zorlamadı. Onlar liste çıkartmasaydı Necip Çarıkçı başkan olacaktı. Hatta onlar, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz ile aramı bile bozdular” şeklinde konuştu.

“SAVAŞ ABAK NEREDE KARİYERİ VARMIŞ?”

“Bugüne kadar hiçbir konuda kaçmadım. Savaş Abak listesini kendisi oluşturdu ve başkan olduktan sonra hiç kimseyi ciddiye almadı. Savaş’ın daha önce nerede kariyeri varmış? Oyuncularla çok fazla içli dışlı olan adamdan başkan olmaz. Ayrıca, İsmail Okur ile ilgili olarak şaibeler ayyuka çıkmıştır. Bu yönetime kadar Boluspor tarihinde hiç bir zaman böyle şaibeler olmamıştır. Savaş Abak ve İsmail Okur ilk önce bunları açıklasın.”

“METİN DEPE TRANSFERİ HATAYDI”

Metin Depe transferi ile ilgili olarak ilk kez konuşan İnceayan, “Metin Depe transferi o dönem yaptığımız en büyük hataydı. Fakat bu oyuncu giderken kulübe 100 bin TL para kazandırmıştır. Yine o dönem kendi çıkarları için Müfit İkizoğlu gibi değerli bir spor adamını yediler. Onlar bugün var yarın yok.” 

4 yorum yapılmış
  • DedeKarayel
    20 Aralık 2015 • 09:34
    Ya İnceayan güzel konuşuyorsunda bunları sen bela ettin Boluspor un başına şimdi dert yanıyon. Seninde günahın büyük Zamanın Valisine Gidip Savaş hazır alaçak kulübü diyen sensin Necip Çarıkçı almasın diye. İyi veya kötü sen para veremedin Savaş Abak para verdi Başkan Vekiliyken ozamanlar.Isimsiz futbolcuları getirdin ozaman amatörden az kalsı düşüyorduk şimdi savaş aynı hatayı yaptı kalitesiz adam aldı son olarak sus sen Boluspor un işlerine karışma ve
  • Barbossa
    20 Aralık 2015 • 09:50
    İnceayan sen bir karışma ne zaman Başkan olsan 15 yıl geri gidiyoruz SUSSSSSSSSS
  • Yaar
    20 Aralık 2015 • 10:30
    Köroğlu Otelin süresi doluyor İnceayan yine belediye başkanını gözüne girmek için şimdiki yönetime gider yapmış anlaşılan.
  • Elektrikkaaks
    21 Aralık 2015 • 04:55
    Seni ipten alan Savaş Abaktır neyin kafasını yaşıyorsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.