ERÇOŞKUN BAŞKAN OLUYOR

Bolu Gazetesi’nin haberine göre, Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun Akdeniz Parlamenter asamblesi komisyon başkanı olacak. Kararın bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

ERÇOŞKUN BAŞKAN OLUYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

1 Kasım seçimlerinden sonra Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonuna seçilen Ercoşkun, uzun yıllar görev yaptığı Akdeniz Parlamenter asamblesi komisyon başkanlığına atanacak.

Geçtiğimiz dönem TBMM Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi olarak görevlendirilen  Mart 2012’de Ürdün’de yapılan, Asamble Genel Kurulunda Ekonomik Komite Başkanı ve Başkanlık Divanı Üyesi seçilen Ercoşkun, Bolu Gazetesi’nin aldığı bilgiye göre geçtiğimiz dönemlerde ki başarılı çalışmalarından dolayı Akdeniz Parlamenter asamblesi komisyon başkanı olacak.

 

4 yorum yapılmış

  • Aydnzmenli (10 yıl önce)
    Sayın vekilimize başarılar temenni ediyorum.kazanımlar basarilar hiçbirşey kendiliğinden olmuyor özellikle siyasette.buralarda bulunmanın tabiki artıları olacaktır.bizler sayın vekilimizi sahiplenerek ne kadar çok destek verirsek kazanimlarimiz o kadar çok fazla olur.el gibi durmayalim.birbirimize el olmayalimki gücümüze güç katalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • zgrKrolu (10 yıl önce)
    "Bolulu siyasetçilere son dönemlerde önemli görevler veriliyor" Neymiş o önemli görevler Boluya bir faydası mı vardır ? Bu önemli görevler sayesinde yeni adliye binasını hemen mi yaptıracaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efrayim (10 yıl önce)
    Rabbim hayırlı eylesin vekilime her görev yakışır
    0
    0
    Yanıtla
  • Alinarl (10 yıl önce)
    Hayırlı olsun Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inş Başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.