VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR, GİRESUNSPOR'A KİLİTLENDİ

6 Aralık 2015

Boluspor, Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Devre arasında forvet ve orta sahaya takviye düşünüyoruz” dedi.

HABER: Oğuz AKYÜZ

Boluspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sonlandırdı. Boluspor Teknik Direktör Cüneyt Karakuş oyuncularına maçla ilgili son taktikleri verirken, antrenmanı Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yöneticiler de izledi. Başkan Abak, antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TRANSFER İÇİN 4 HAFTA ÖNEMLİ

 Devre arasında yapılacak transferler hakkında bilgi veren Savaş Abak, “Devre arasında hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapacağız. Tevfik Köse’nin yanına iyi bir forvet almayı düşünüyoruz. Yine orta sahaya bir takviye düşünüyoruz. Forvet için Antalyaspor’da forma giyen Mbilla düşüncemizde vardı. Ama 550 Bin Euro’dan aşağı oynamayacağı söylendi. Şanlıurfaspor 300 Bin Euro teklif etmiş. Bizim bu rakamlara ulaşmamız çok zor. Önümüzdeki 4 hafta transferin şekillenmesi bakımından önemli” şeklinde konuştu.   

SKORBORD TARTIŞMALARI  

Atatürk Stadyumu’na takılan skorbord ile ilgili çıkan haberler üzerine sorulan soruyu cevaplayan Başkan Savaş Abak, “Abdullah Alemdar sevdiğimiz bir iş adamı. Geçen sezon bir maçta deplasman masraflarını karşıladı. Bu sene skorbord yaptırdı. Biz ondan daha iyi bir skorbord beklerdik ama yine de sağ olsun. Bu sene Boluspor için önemli bir sene. Yeni yapılan skorbordda reklam yayınlama imkanımız oldu. Tek kuruş para ödemeden bize maddi kaynak sağlayacak. Yeni yapılan daha iyisini öneren olursa onu da getirip stadyuma takarız. Abdullah beyle ilgili bir durum değil. Bu sene tek hedefimiz süper lige çıkmak. Bunun içinde maddi güce ihtiyacımız var” dedi.

www.bolusampiyon.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.