VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

11 Kasım 2015

Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristlerce kurulan hain tuzakta şehit olan polis memuru Sabri Altınbaş’ın cenaze namazı yoğun katılımla kılındı. Şehit polis memuru üniversiteyi Abant İzzet Baysal Üniversite Beden Eğitim Bölümü'nde okudu. Sabri Altınbaş Mudurnu'da 8 yıl görev yaptıktan sonra Şırnak’a tayini çıkmıştı. Cenazeye Bolu Valisi Aydın Baruş’ta katıldı.

Şırnak’ın Silopi ilçesi Şehit Harun Boy Mahallesi’nde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu aracın içerisinde bulunan 3 özel harekat polisi şehit olmuş, 1 polis ise yaralanmıştı. Patlamada şehit olan Sabri Altınbaş’ın cenaze namazı Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yoğun katılım ile kılındı. Cenaze namazına Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir, Düzce Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de katıldı.

“SANA DOYAMADIM OĞLUM”

Cenaze namazının kılınacağı alana şehidin eşi Sevcan Altınbaş, annesi Necmiye Altınbaş ve babası Zeki Altınbaş kendilerine eşlik eden polisler ile birlikte geldi. Şehidin cenazesi alana getirildiği sırada şehidin halası Makbule Kocaman tabuta sarılarak, “Sana doyamadım oğlum” şeklinde feryat etti. Alana şehidin 1 yaşındaki oğlu Bera Zeki de getirildi. Şehidin cenaze namazını Düzce İl Müftüsü Selami Emen kıldırdı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Şehit Polis Sabri Altınbaş’ın cenazesi Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Yörükler Köyü Mezarlığı’na defnedildi.

  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞA UĞURLANDI
1 yorum yapılmış
  • Ylmazyasar
    12 Kasım 2015 • 16:43
    Benim canım abim bizde sana güler yüzüne,cana yakinligina, dosluguna,kardesligine en önemlisi bana abi yokluğunu aratmadigina doyamadım abim seni çok seviyorum şimdiden çok özledim seni Allah mekanını cennet bahçesi eylesin inşallah...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.