KARACASU'DA ALEVLİ GECE

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde odunlukta çıkan yangın hemen yanındaki evlere sıçrayınca 2 ev ve 1 odunluk yanarak kül oldu. Yanan evlerden bir tanesinin Karacasu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli personele ait olduğu ifade edildi.

KARACASU'DA ALEVLİ GECE
Paylaş
A-A+ Paylaş

Edinilen bilgiye göre, yangın  saat 05:30’da meydana geldi. Karacasu Beldesi Fatih Mahallesi Çayır Sokak’ta Şaban Yıldız’a ait odunlukta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda odunluğun hemen bitişinde bulunan Şaban Yıldız’a ait tek katlı ve Erdal Ertem’e ait 2 katlı eve sıçradı. Yangına Karacasu ve Bolu Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyeciler kısa süre de alevleri kontrol altına aldılar.

  Yangında, Şaban Yıldız’a ait tek katlı ev tamamen yanarken, Erdal Ertem’e ait 2 katlı evinde çatısı ve ikinci katı yandı. Erdal Ertem’in Karacasu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli olduğu ifade edildi. 

Öte yandan, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, dumandan etkilenen vatandaşlara süt dağıttı.

Haber Fotoğrafları
KARACASU'DA ALEVLİ GECE
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.