VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇÖPE KURAN-I KERİM ATILMASINA ÇELENKLİ TEPKİ

18 Ekim 2015

Tabaklar Mahallesi’nde bir çöp kutusuna kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim atılmasını protesto eden BBP Partisi İl Başkanı Mahmut Alan ve MHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp, çöp kutularının yanına siyah çelenk bıraktılar.

Edinilen bilgiye göre, Cuma akşam saatlerinde Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi’nde bulunan  bir çöp kutusunda Kuran-ı Kerim atıldığını gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay büyük tepkiyle karşılanırken, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahmut Alan ve MHP'li Bolu Belediye Meclis üyesi Ercan Üsküp yaşana olayı protesto etmek için çöp kutularının yanında siyah çelenk bıraktılar.

“TECAVÜZDE OLUR, HIRSIZLIKTA OLUR”

BBP İl Balkan Mahmut Alan, “Cuma gecesi vatandaşların beni araması sonrasında olay yerine geldik. Burada çöp konteynerlerini açtığımızda içerisinde içki şişeleri, çocuk bezleri ve pisliklerin içerisinde ve Kuran-ı Kerim ile ilmihali gördük. Büyük şok ve üzüntü yaşadık. Yaşanan bu olayı protesto etmek için çelenk bıraktık. Kuran-ı Kerim çöpe atılmaz çok mecbursa toprağa gömülür. Bu fotoğraf İslam hassasiyetini kaybettiğimizin fotoğrafıdır. Kuran-ı Kerim çöpe atılıyorsa bombada patlar, tecavüzde olur, hırsızlıkta olur” dedi.

“İNŞALLAH BU BİRİLERİNE MESAJ OLUR”

MHP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp ise, “Biz bunu kimin attığı yada niye attığının peşinde değiliz. Ama bu hassasiyetin tüm insanların tüm toplumun ve tüm Müslümanlarda yerleşmesi lazım. İnşallah bu birilerine mesaj olur” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • mahmutalan
    18 Ekim 2015 • 08:02
    ELEŞTİREN ARKADAŞLAR TAM METNİ OKUSUN SONRA ELESTİRSİN..YAZIK YAZIK BİZ İSLAMI EL ÜSTÜNDE TUTMA PESINDEYİZ BİRİLERİDE KLAVYEDEN YORUM YAPMA DERDİNDE...BU OLAY DAHA ÖCEDE OLDU...DİLE GETİRMEK ISTEMEZDİK AMA KURAN IMIZINDA ÇÖPE ATILMASINA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMADI...KALBİMİZİ ALLAH BILİYOR KUL BİLMESEDE OLUR
  • smailavci
    18 Ekim 2015 • 22:16
    Allah sizlerden razi olsun ben sizlerden razıyım lakin kitabımız çöpe atan şerefsizi polis bulması adalete teslim etmesi gerek kendisine rezil rusya olacağı bir kamu cezası verilmesini istiyorum bizler yüce Türk milletinin evlatları bizim değerlerimize kimsenin zarar vermesine izin vermeyiz allaha emanet olun kuran là kalın allah yolunda kalın peygamber efendimizin ışığında Atatürk izinde İstiklal yolunda cumhuriyet davasında kalın hoşçakal güzel insanlar
  • Voldegroth
    19 Ekim 2015 • 01:27
    İsteyen atar. İsteyen baş üstünde tutar.
  • ilhamialtay
    19 Ekim 2015 • 12:33
    la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim yarab şu ebabil kuşlarını kutsal kitabımız kuranı atanın ve destekcilerinin başına bir gönderiver kahhar isminle kahru perişan eyleyiver sana sığınıyoruz sen her şeyin sahibisin senin her şeye gücün yeter
  • Glten
    20 Ekim 2015 • 13:20
    Neden eleştiriye açık olamıyoruz acaba sanki ben insanlar dinimizi istismar ediyor ve reklam yapıyorlar diye bir yorum yazmamıştım oysaki !!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.