VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU, BURAK COP'A SAHİP ÇIKTI

14 Ekim 2015

CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Burak Cop’un Gezi direnişi hakkındaki tvitini çarpıtarak, aleyhinde sosyal linç kampanyası yürütenler bilsinler ki Cumhuriyet Halk Partisi Gezi Direnişi’ni doğru anlamış ve desteklemiştir. Gezi, gençlerimiz başta olmak üzere halkımızın zulme, zorbalığa ve otoriterliğe karşı isyanıdır ve gençlerimiz bu uğurda büyük bedeller ödemişlerdir” dedi.

Kazım Karsu, “Ak Trollerin Burak Cop’a yönelik küfürlü mesajları, ölüm tehdidi raddesine ulaşmıştır. 7 Haziran genel seçim sonuçlarını içine sindiremeyen, her geçen gün kan kaybettiğinin farkında olan AKP, 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmak için Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da yalan ve çarpıtmalarla dolu bir seçim kampanyası yürütmektedir” diye konuştu

İNTERNET TACİZCİLERİ

“Bolu’dan iki milletvekili çıkarmayı hedefleyen partimiz amacına yaklaştıkça AKP’nin ilimizdeki yöneticileri ve milletvekili adayları 2. sıra Milletvekili adayımız Burak Cop’un şahsında partimizi yıpratmak için yalan ve çarpıtmalarla dolu açıklamalar yapmakta ve bu girişimlerini sosyal medyada Ak Trol diye bilinen profesyonel internet tacizcilerinin etkinlikleriyle tamamlanmaktadırlar. Ak Trollerin Sayın Burak Cop’a yönelik küfürlü mesajları, ölüm tehdidi raddesine ulaşmıştır.”

“CHP GEZİ’Yİ DESTEKLEMİŞTİR”

“Burak Cop’un Gezi direnişi hakkındaki twetini çarpıtarak, aleyhinde sosyal linç kampanyası yürütenler bilsinler ki Cumhuriyet Halk Partisi Gezi Direnişi’ni doğru anlamış ve desteklemiştir. Gezi, gençlerimiz başta olmak üzere halkımızın zulme, zorbalığa ve otoriterliğe karşı isyanıdır ve gençlerimiz bu uğurda büyük bedeller ödemişlerdir.”

“HİÇ UTANMADAN BİZİ HDP İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE GÖSTERİYORLAR”

“2002’de sandıkla iktidara gelen, ancak 7 Haziran seçimlerinde iktidardan düştüğü halde çeşitli hukuk dışı önlemlerle iktidara tutunan AKP, gün geçtikçe, Almanya’da seçimle başa gelip diktatörlük kuran Nazi Partisi’ni hatırlatmaktadır. Oslo’da ve İmralı’da terör örgütü PKK ile içeriği gizli pazarlıklar eden, Dolmabahçe’de HDP ile ortak deklarasyon açıklayan AKP, hiç utanıp sıkılmadan partimizi HDP ile işbirliği içinde göstermeye çalışmaktadır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.