VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜFEKÇİ'NİN ADI CADDEYE VERİLECEK

8 Ekim 2015

Borazanlar Mahallesi’ndeki ofisinde ölü bulunan Arçelik A.Ş. eski Genel Direktörü Adnan Tüfekçi’nin adı Bolu’da bir caddeye verilecek. MHP’li Meclis Üyesi Ercan Üsküp’ün önergesi Bolu Belediye Meclisi’nde kabul edilerek komisyona sevk edildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Azmine ve iş ahlakına gerçekten hayrandım. Bolu’yu çok seven bir insandı. Kendisine yeni kurduğumuz şantiyenin başına geçmesi yönünde teklif yapmıştım bana “ben seninle geçinemem” yönünde cevap vermişti. Ben ısrarlarımı sürdürünce ‘Bir bakarız’ demişti.” dedi.

Borazanlar Mahallesi’ndeki ofisinde ölü olarak bulunan Adnan Tüfekçi tüm Bolu’yu yasa boğarken, MHP’li Bolu Belediyesi Meclisi üyesi  Ercan Üsküp, Tüfekçi’nin adının bir sokağa verilmesi için önerge verdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da destek verdiği önerge komisyona sevk edildi.

  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Kendisiyle dünya görüşlerimiz farklı olmasına rağmen çok takdir ettiğim bir insandı. Çalışma azmine ve iş ahlakına gerçekten hayrandım. Bolu’yu çok seven bir insandı. Kendisinin emekli olduktan bir boşluğa düştüğünü hissetmiştim. Kendisine yeni kurduğumuz şantiyenin başına geçmesi yönünde teklif yapmıştım bana “ben seninle geçinemem” yönünde cevap vermişti. Ben ısrarlarımı sürdürünce ‘Bir bakarız’ demişti. Bu konuda daha fazla ısrar etmediğim için gerçekten pişmanım. Cenaze töreninde Bolu insanının ona ne kadar sahip çıktığını gördüm. Bu görüntüyü onunda görmesini çok arzulardım. Bana hiç oy vermediğini söylemesine karşın onu çok sever ve takdir ederdim. Allah rahmet eylesin ruhu şad olsun” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.