VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OFİSİN KAPISI ÇİLİNGİRLE AÇILDI

5 Ekim 2015

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Arçelik Bolu Pişirici Cihazlar İşletmesi eski Genel Müdürü Adnan Tüfekçi’yi sabah saatlerinde ev ve işyeri telefonundan arayan Boluspor Eski Kulüp Başkanı ve Bolu Belediyesi Başkan Vekili Necip Çarıkçı Tüfekçi’ye ulaşamayınca anahtarcı Mehmet Emin Demirel’i arayarak işyerinin kapısını açtırdı. Çarıkçı gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Borazanlar Mahallesi Beyaz Saray Apartmanı’nda bulunan ofisinde ilaç içerek intihar eden Adnan Tüfekçi’yi sabah saatlerinde telefonla arayan Necip Çarıkçı, ev ve işyerleri telefonlarından ulaşamayınca ofisine gitti. Adnan Tüfekçi’nin kullandığı otomobili ofisin önünde gören ve ısrarla telefonla arayan Çarıkçı, anahtarcı Mehmet Emin Demirel’i arayarak kapıyı açmasını istedi.

Kapının açılmasının ardından Necip Çarıkçı yerde yatan Adnan Tüfekçi’yi görünce büyük üzüntü yaşadı. Çarıkçı bir süre kendine gelemezken, polise haber verildi.

 

1 yorum yapılmış
  • SMLAZIMDEL
    5 Ekim 2015 • 10:19
    Allah mekanını cennet eylesin ışıklar içinde yatırsın ailesine sabırlar versin . Sayın adnan tüfekçi arçelik bolu pişirici cihazlar işletmesinin Genel müdürü değil ürün müdürü ,işletme müdürüdür. Ofisi anahtarcı eminle açan necip bey değil ablası eczacı hanımdır.masasında not bulunduğu haberi ise şaibelidir ve polis yada savcı tarafından doğruluğu söylenmemiştir yani bir dedikodudan ibarettir. Sayın adnan bey inançlı bir insandır.ruh sağlığı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.