VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ABAK KULÜBÜN BORCUNU AÇIKLADI!

30 Eylül 2015

Boluspor Başkanı Savaş Abak, her hafta Köroğlu TV ekranlarında yayınlanan 'Serbest Vuruş' programına katılarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Kulübün borcunun 10 milyon 348 bin TL olduğunu açıklayan Abak, neden panik yapıldığını anlamadığını söyledi.

Köroğlu TV'de yayınlanan spor programına konuk olan Boluspor Başkanı Savaş Abak, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübün borcundan transferlere, kendilerine reklam vermeyen işadamlarından oyuncuların performansına kadar birçok konuya değindi. Kulübün bütün borçlarını incelettiğini söyleyen Başkan Abak, "29 Eylül 2015 tarihi itibariyle tekrar baktırdım hesaplara, şuanda 10 Milyon 384 Bin TL borcumuz var. Bu tüm borçlar. Vergi dairesi, yönetime olan borçlar, belediyeye olan borçlar. Futbolculara verdiğimiz peşinatların evrakları. Bolu için az değil, bu lig için çok bir para da değil. Millet neden bu kadar çok panik yapıyor anlamış değilim. SSK borcumuz yok. Stopaj borcumuz yok. Bunu tekrar söylemek istemiyorum. Eski vergi borcunu da yapılandırdım. Ödemelerini yapıyorum. Hollanda’dan Anco’yu aldım. Roda’ya 100 Bin Euro bonservis verdim. Belki onu satma imkânımız olur. Elimizde satılması muhtemel Emre var, Umut var, Fahri Eren var, Emrullah var, Mehmet Can olur. Hepsi kendi çocuklarımız” diye konuştu.

 

“OFERE KÖTÜ BİR FUTBOLCU DEĞİL”

 

Haftalardır tepki alan forvet oyuncusu Ofere'nin kötü bir futbolcu olmadığını söyleyen Başkan Abak, "Ofere’nin 1-2 gol atmaya ihtiyacı var. Ofere kötü bir futbolcu değil. Özellikle son maç izledik. Emre’nin attığı golde o kafa vuruşuna çıkıyor, herkes onun etrafında. İkinci golde Alican’a asisti yapan isim. 3’üncü golü atsaydı, müthiş gol olurdu. Taraftarların Ofere’yi yuhalamasına gerek yok. Sonuçta Boluspor’un bir futbolcusu ve takım oyuncusu. Taraftar hemen alsın, gitsin, gol atsın istiyor. Bazı oyuncularda takım oyuncusu. Bunu da ayırt etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

“NE OLUR SENİN VERECEĞİN 30–40 BİN TL’DEN”

 

Kimsenin Savaş Abak ve yönetimini sevmek zorunda olmadığını vurgulayan Abak, şöyle konuştu;

 

"3 yılda bir kongre var. Elini kaldırırsın, Savaş Abak’ı gönderirsin. İstekli kim varsa alır yönetimi, hesabımızda şeffaf verdiklerimizde şeffaf. Bir tane Boluspor var. Bu fitne tohumlarını ekince ne oluyor? Boluspor düşse sevinecek misin? Bir destek olun. Savaş Abak’a destek olmuyorsun ki. Reklam verdirtme. Ne olur senin vereceğin 30-40 Bin TL’den. 20 tane aslan gibi yönetici var. Her gittiğimiz iş adamı da bize reklam veriyor. Kimse bize yok demedi. Biz yarı yolda bırakmayız. Milletin çekini yazdırmayız."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.