VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA TEKNİK ADAM KARMAŞASI

20 Eylül 2015

Boluspor’da Özcan Bizati karmaşası yaşandı. Yönetim Kurulu Bizati’yi gönderme kararı alarak, U-21 Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş’u saat 18:00’de takımla antrenmana çıkmasını istedi. Ancak Bizati takımla antrenmana çıktı.

Boluspor’da teknik direktör karmaşası devam ediyor. Kırmızı beyazlı takımda kötü gidişatın faturası Teknik Direktör Özcan Bizati’ye kesildi ancak gönderilemedi. Yönetim Kurulu Bizati ile yolların ayrılmasına karar verdi. Takımı akşam antrenmanında U-21 takımı Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş çıkaracaktı.

YÖNETİMLE TOPLANTI YAPTILAR

Özcan Bizati, Savaş Abak ve bazı yöneticilerle bir araya geldi. Ancak Bizati gitmemek konusunda direndiği ve tazminatını istediği ifade ediliyor. Özcan Bizati akşam yapılan antrenmana çıkarak takımı çalıştırdı. Yönetim Kurulu’nun nasıl tavır takınacağı merak ediliyor. 

1 yorum yapılmış
  • izzet
    21 Eylül 2015 • 07:37
    bakın güzel kardeşlerim,hocada suç yokkk! şöyle bir dünyaya bakın,büyüğünden küçüğüne,İYİ BİR takıma (örnk)bayern mühih,tek tek futbolculara bakalım hepsi dünyanın beğendiği topçular değilmi,türkiyeye büyük topçulara bakalım,GALATASARAY,EN AZ 5 üst düzey OYUNCU VAR,ÜSTLERE oynayan takımlarda en az 5 iyi topçu var.gelelim ptt ligine ŞARTTIR. ligde kalmak için pttlig potansiyelinde en az 3 pttt,1 lig topçusu olacaktır o topçu nasıl ^^MI OLACAK 1,KOND
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.