VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A CEZA YAĞDI

17 Eylül 2015

PFDK, Karşıyaka maçı sonrası Boluspor'a ceza yağdırdı. Başkan Savaş Abak'a 15 bin TL ve 75 gün hak mahrumiyeti cezası verilirken, küfürlü tezahüratlar nedeniyle maratona giren taraftarlara bir dahaki iç saha maçına girememe cezası verildi.

Boluspor'un kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Karşıyaka maçı sonrası ceza yağdı. Son dakikada gelen penaltı golü Atatürk Stadyumu'nda bulunan Boluspor sevdalılarını çileden çıkardı. Gözlemci raporları doğrultusunda yaşananlar merkeze bildirildi. Haftalık toplantısını yapan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Karşıyaka maçının cezalarını bugün açıkladı.

 ELEKTRONİK KARTLA CEZA

 PFDK'dan yapılan açıklamada yeni bir ceza dikkat çekti. Açıklamada, "taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON TRİBÜNÜNE giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine" ibaresi yer aldı. Yani, Karşıyaka maçında maraton tribününde yer alan herkes bir dahaki maçta cezalı sayılıp kartları bloke edilerek maça alınmayacak. Açıklamanın devamında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Boluspor Kulübü'ne 7 bin 500 TL para cezası verildiği duyruldu.

BAŞKAN ABAK’A 15 BİN TL CEZA

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak da Karşıyaka maçı sonrası ceza alan isimlerden oldu. PFDK, müsabaka hakemine yönelik hakaretleri nedeniyle Başkan Savaş Abak'a 75 gün hak mahrumiyeti ve 15 Bin TL para cezası verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.