VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ'DAN İKİNCİ TAŞKESTİ AÇIKLAMASI

16 Eylül 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Taşkesti’de yaşanan olaylarla ilgili yaptığı paylaşımlar sonrasında bir açıklama daha yaptı. Yıkılmaz, “Herkes haddini bilsin. bu tür şiddet ve nefret söylemi ancak söyleyecek sözü olmayan cahillerin işidir. Çünkü cahiller her şeyi bilirler. Onlara laf anlatmak mümkün değildir” dedi. Yıkılmaz ayrıca, “Bu tür şuursuz hareketlerin sonucunda cana gelecek zararın vebali büyük olur. Bu ajan kışkırtıcılara önerim bu davranışlarına bir son versinler” ifadelerini kullandı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Mudurnu’nun Taşkesti Beldesi’nde bölge halkının inşaatta çalışan 8 işçiyi Türk bayrağına hakaret ettikleri iddiasıyla linç etmeye kalkmasının ardından Facebook hesabından, “Devlet gücünü sola gösterir. Tetikçi, mafya bozuntusu, yandaş, kışkırma potansiyellerin gazını da Vali alır. Gaz bombasını solcunun üzerine atar” ifadelerini kullanmıştı. Hüseyin Yıkılmaz kamuoyunda büyük ses getiren sözlerinin ardından ikinci bir açıkama daha yaptı. Yıkılmaz, “7 Haziran seçimlerinin ardından emeline ulaşamayan AKaPe, ülkemizi PKK terör örgütü ile birlikte şehit ve gözyaşı sarmalına sokmuştur. Şehit cenazelerinin kaldırıldığı batı şehirlerinde MHP’ye giden oyları alabilmek umuduyla ucuz bir politika yürütmektedir. Neredeyse sıfır terör ile iktidarı aldığı 2003 yılından beri ülkemizin yaşadığı kaosun tek sorumlusu Cumhurbaşkanı ve partisi AKaPe’dir” diye konuştu.

 MAHMUT ALAN’A YÜKLENDİ “HERKES HADDİNİ BİLSİN”

“Bolu’da bu saldırıların en önünde yer alan ve ne yazık ki bir siyasi partinin de İl Başkanlığını yürüten kişi, sosyal medyadaki hesaplarından hem bana, hem partime, hem partimin üyelerine kin ve nefret dolu iftiralar ile birilerine açıkça hedef göstermektedir. Şunun bilinmesini isterim ki, bu tür şiddet ve nefret söylemi ancak söyleyecek sözü olmayan cahillerin işidir. Çünkü cahiller her şeyi bilirler. Onlara laf anlatmak mümkün değildir. Bizim sözümüz sağduyulu kamuoyunadır.”

‘ADI GEÇEN ŞAHIS’

“Adı geçen şahısla ilgili suç duyurusunu elbette ki yapacağım. 30 yıllık aktif siyasi hayatımda daha tehlikeli olanlarını da görmüşlüğüm vardır. Ancak bu yeni tiplerin farkı her kalıba girecek kıvamda olmalarıdır. Bunlar yandaştır, devletçidir, statükocudur, kurulu düzen yanlısıdır, güce tapar, atarlıdır, cıvıktır, altında son model yabancı lüks arabaları vardır, kofturlar ama muhafazakârdır, medya milliyetçisidir. Toplumun bunları iyi ayırt etmesi gerekiyor.”

 ‘ÜLKÜ OCAKLARINI TEBRİK EDERİM’

“Bolu’da saldırılara maruz kalan esnafımıza da, derneğimize de partili arkadaşlarımla birlikte geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdik. Aynı ziyaretleri Bolu Ülkü Ocakları teşkilatı da yaptı. Çok da iyi yaptı. Son derece sevindiricidir. Ezberleri bozmuşlardır. Bolu’dan tüm Türkiye’ye doğru olan mesajı vermişlerdir. Kendilerini tebrik ediyorum.”

‘CANA GELECEK ZARARIN VEBALİ BÜYÜK OLUR’

“Ancak saldırılarda bizzat yer alarak elinde benzin bidonu ile yangına koşanlara şunu söylemek istiyorum. Bu tür şuursuz hareketlerin sonucunda cana gelecek zararın vebali büyük olur. Bu ajan kışkırtıcılara önerim bu davranışlarına bir son versinler.”

‘BENİM MEKANIM BELLİ’

“Benimle ilgili bir dertleri varsa yerim adresim bellidir. Bu tür ortaokul terk atarlanmalarına pabuç bırakmam.  Herkes haddini, hukukunu, kamuoyunda işgal ettiği yeri bilecektir. İnsan önce adli sicil kaydına bakacak ona göre davranacak”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.