VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN BİZATİ'DEN ÖZELEŞTİRİ

12 Eylül 2015

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Savaşçı oyuncularımı beğendim, ama bu ligi bilen oyunculara sahip değiliz" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, maç sonunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Önce savaşçı güçlerini beğendiğini sonra da deneyimli ve bu ligi bilen oyuncularının olmadığını savundu.

 Boluspor'un sahasında Karşıyaka ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybettiği maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati çarpıcı açıklamalar yaptı. Önde top tutma sorunları olduğunu söyleyen Bizati, "Seyir zevki yüksek maç oldu. İki takımın da pozisyonları vardı. Pozisyon zenginliği olan bir maçtı ama gol kısırlığı vardı. 90 artılarda yediğimiz penaltı golüyle maçı berabere bitirdik. Önce top tutmayı becermemiz gerekiyor. Orada sıkıntılar yaşıyoruz. Sıkıntıları aşmak gerekiyor. Bu konuda biraz daha gerçekçi olmak gerekiyor. Savaşçılık ve mücadele anlamında takımın savaşçılık gücü iyi. Önce top tutup topu öne taşımamız gerekiyor. Onu becerirsek daha çok gol üreteceğiz" diye konuştu.

 "GERİ ÇEKİLİRSEK CEZAYI ÖDERİZ"

 Önümüzdeki maçlarda geri çekildikleri taktirde çok ceza çekeceklerini söyleyen Bizati, "Maçın ilk yarısında baya skor üretebileceğimiz pozisyonlar oldu. Biraz telaştan, biraz da aceleden skoru üretemedik. İkinci yarıda gelen golle öne geçtik yalnız bu şekilde geriye çekilirsek penaltı olmaz da başka bir şey olur. Bunun karşılığını mutlaka ceza olarak alırız. Bunu almamak için önde oynamayı öğrenmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

 "SUSKUNLUK HERKESTE OLUYOR"

 Önde giderken herkesin bir sessizliğe bürünerek uzatma kabusunu düşündüğünü söyleyen Özcan Bizati, şöyle konuştu; "Bu zannederim biraz da Bolu şehrinde de oluşmuş. Aynı şey şehirde de var. 80'den sonra seyircimiz de sustu. Takımda da var. Ne kadar çıkalım desek de kimse geride oynamak istemiyor. Geriye doğru geliyoruz. Önde oynayan arkadaşlarımızın akıllıca oynayıp topu gerektiğinde kornere taşıyıp işlemleri yapması gerekiyor. Deneyimli oyuncu eksikliğimiz var. Bu ligi bilen oyuncu eksikliğimiz var. Ama iyi takım olma yolunda ilerliyoruz."

1 yorum yapılmış
  • fatih
    12 Eylül 2015 • 23:07
    bence takımımızın 3-4 oyuncu harıc cok ıyı oyunculardan kurulu.yedekerlımızınde oyuna katkısı olabılecek oyuncular fakat bu ozcan bızzatımıdır nedır futboldan anlamıyor,bu kadro reha ergınerde olsaydı valla su anda bız ılk 3 ıcerısındeydık.adam gecen sene bızı 12 topcuyla 10.yaptı.ofare ne ya allah askına bu adam kadar bos bır adam yok,jansen 10 numara transfer.bu takımda su anda ılk 11 de olmaması gerekekn andac ve ofare.onların yerıne sefer var tevfık var,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.