VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAHİNCİLER BU KEZ ALKIŞLANDI!

24 Ağustos 2015

Bolu’da kendilerini ‘Şahinler grubu’ olarak tanımlayan ve bazı kesimler tarafından tepki gören gençler kimsenin yapamadığını yaptı. Araçlarını Türk bayraklarıyla donatan gençler 50 araçlık konvoyla terör olaylarına tepki gösterdiler.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit edilen Göynüklü Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya ile hemen hemen her gün şehit düşen askerlerimiz ve polislerimiz için anlamlı bir konvoy düzenlendi. Bolu’da kendilerine Şahinler Grubu adı verilen ve Şahin marka araçlarıyla cadde ve sokaklarda boy gösteren, bazı kesimler tarafından ise hedef gösterilen şahin marka araç sürücüleri, şehitlerimi anmak ve terör örgütü PKK’ya lanet yağdırmak için Sanayi Sitesinde bir araya geldiler. Araçlarını Türk bayraklarıyla donatan Şahinler Grubu yaklaşık 50 araçlık konvoyla Arçelik fabrikası üzerinden İmam Çayırına kadar korna çalarak geldiler.

Tepki ve istek

Türkiye Cumhuriyetin kısaltması olan T.C’mizi araçlarıyla oluşturan ve araçların üzerlerini Türk bayraklarıyla donatan grup burada drift atarak terör örgütü PKK’ya lanet yağdırdılar. Amaçlarının son günlerde şehit düşen asker ve polislere saygı göstermek olduğunu vurgulayan Şahinler grubunun elemanları, “Her gün şehit verdiğimiz şu günlerde bizlerin yan gelip yatması olmazdı. Bizlerde insanız ve bizlerde Türkiye Cumhuriyetinin gençleriyiz. Bu dökülen kanların hesabının verilmesi lazım. Bolulu gençler ve Bolu’nun Şahinleri olarak göreve hazırız. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bizler Bolu’da hep yanlış gözle bakılan kişiler olduk. Kesinlikle kötü gençler değiliz. Tek isteğimiz Valilik, Belediye ve diğer yetkililerden bir pist yapılıp bizlerinde o pistlerde gönlümüzce, zararsız bir şekilde eğlenmek istiyoruz. Fakat bu günkü amacımız şehitlerimiz içindi” diye konuştular.

Fotoğraflar: Kasım Şahin (Olay Gazetesi)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.