VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAVUTOĞLU'NDAN BOLU'YA SEÇİM MESAJI

16 Ağustos 2015

Haber: Ebru AYDEMİR

Ak Parti ile CHP arasında koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından Başbakan Davutoğlu teşkilatlara hazır olun mesajı verdi. Davutoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Doğanay’a, “Teşkilatlar seçime hazır olsun” mesajını iletti.

Türkiye erken seçime hazırlanırken, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, teşkilat başkanlarını ve partinin önde gelen isimlerini AK Parti’nin 14. Kuruluş yıldönümü etkinliklerini için Ankara’ya çağırdı. Bolu’dan etkinliklere Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Doğanay gitti. Başbakan Davutoğlu, etkinlikler sonrasında görüştüğü Yılmaz ve Doğanay’a “Teşkilatları seçime motive edin. Bu seçim Türkiye için çok önemli” dediği ifade edildi.

“BİZ HER ZAMAN SEÇİME HAZIRIZ”www.ozgurbolu.com’a konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Doğanay, “Biz her zaman seçime hazırız. Teşkilatlarımız Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıyan erken seçim için gece gündüz demeden çalışacak” dedi.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.