VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN TASFİYE İDDİALARINA CEVAP

31 Temmuz 2015

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek’in olası bir erken seçimde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın ...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek’in olası bir erken seçimde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın tasfiye edileceği iddialarına Özcan’dan yanıt gecikmedi. Özcan,” İlinizde tabanınız varsa yanlış işler yapmıyorsanız sizi kimse çizmez bir, çizemez iki” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise, “Bu adamın tutarlı bir tarafı yok. Bu adam ciddiye alınacak bir adam değil İlinizde tabanınız varsa yanlış işler yapmıyorsanız sizi kimse çizmez bir, çizemez iki” diye konuştu.

“CİDDİYE ALINACAK BİR ADAM DEĞİL”

Tanju Özcan, Gökçek’in tutarlı bir yanının olmadığını belirterek,” Bu iddiayı ortaya atan Türkiye’de adı hırsızlıkla, arsızlıkla, yolsuzlukla anılan bir adam, kim Melih Gökçek. Bu adamın tutarlı bir tarafı yok. Bu adam ciddiye alınacak bir adam değil bu bir. İkincisi bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir meselesi. Cumhuriyet Halk Partili olmayan sabah akşam Cumhuriyet Halk Partisi’ne küfür etmeyi adet haline getirmiş bir adamın iddiası bu. Bu deli saçması. Üçüncüsü siyasettir bu, her şey olur. Bizi bir önceki kurultay döneminde de daha seçime birkaç ay kala yaşanan kurultay sonrasında da birileri çizmişti. Birileri atmıştı. Liste dışı bırakmıştı. Bu işler böyle olmaz. İlinizde tabanınız varsa yanlış işler yapmıyorsanız sizi kimse çizmez bir, çizemez iki” dedi.

6 yorum yapılmış
  • Mustafa
    31 Mayıs 2022 • 02:26
    1- İzzet Baysal Devlet Hst. Blv. Kalıcı konutlara çıkarken Bolu SEDAŞ yanındaki kavşakta, Necdet Gören Sokağa dönmeden yaya geçidini geçtikten hem sonra bir ÇUKUR var. Kavşağa iki araç girdiğinden biri mecburen ÇUKUR'a düşüyor. Acilen yama yapılması lazım. 2- İzzet Baysal, Kural Sk, ile Namık Kemal Caddesinin birleşiği bölgeye doğru hey yer ÇUKUR. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Bolu ÇUKURLARLA doluyor. Bilginiz olsun Tanju Başkan.
  • Mustafa
    31 Mayıs 2022 • 02:26
    3- Beşkavaklar, Çakmaklar Cd., Öksüztekke Camii arkasındaki yol ile Bayram Sokağın birleşme yerine kadar her yer ÇUKUR dolu. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Boluda ÇUKURLAR artıyor. Haberiniz olsun Tanju Başkan. 4- Kültür, Ögretmenler Sokaktaki mezarlığın ortasından yol geçirdiniz. Açtığınız yol elektrik direğine çıktı ve STABİLİZE olarak bıraktınız. Küçük bir alan toplasan 70m değil. Ne zaman asfalt yapacaksınız. 2 yıl sonramı? Varol Başkan.
  • DuranKURNAZ
    1 Haziran 2022 • 08:02
    İzzet Baysal mah. Kural sokakta yaklaşık (7) ay evvel kanalizasyon çalışması yapıldı. Bu çalışma esnasında yol üzerinde kazılan bölgeler toprak ile dolduruldu ancak zamanla kar ve yağmur suları yolu kullanılmayacak duruma getirdi. Tanju başkanım bilginize.
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 02:16
    4- İzzet Baysal, Şelale Sokaktan M. Kemal Bulvarına inerken yol çok bozuk. SEDAŞ arkası. Hiçbir çalışma yok. 5- İzzet Baysal, Behiye Baysal Cd. Konak Kırathanesinin hem önü yol boydan boya kazıldı. Mücürle dolduruldu. İş bitti asfalt yapılmadı. Yaşa Başkan
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 02:25
    6- Kanal yoluda bir türlü bitmek bilmedi. 3 yıldır perişan olduk. Bolulular bunu unutmaz merak etme Başkan.
  • Mustafa
    2 Haziran 2022 • 06:57
    7- Kanal yolu Orhan Gazi Cd. ve Zerdali Sk. Kesiştiği yerde yeni yapılan kavşak gereğinden büyük olmuş. Tek araç kavşağa zor giriyor. Kaldırıma çarpma riski var. Kazaya sebebiyet verebilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.