VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’UN REİS’İ YENİ BAŞLANGIÇ PEŞİNDE

19 Temmuz 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ Boluspor’un Brezilya’nın Bahia takımından transfer ettiği forvet Jonathan Reis, “Benim ilk hedefim takımla ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Boluspor’un Brezilya’nın Bahia takımından transfer ettiği forvet Jonathan Reis, “Benim ilk hedefim takımla beraber büyüyebilmek. Manevi inançlarım çok yüksektir. Yeni başlangıç yaparken bu inançlarım beni motive ediyor” dedi.

Boluspor’un büyük ümitlerle transfer ettiği forvet Jonathan Reis, gazeteci Oğuz Akyüz'e samimi açıklamalar yaptı. Reis, “Bana menajerlerim aracılığıyla ulaşıldı. Futbol için müsait bir şehir olduğunu söylediler. Kariyerimde yeni bir sayfa açmayı düşündüğüm için geldim” diye konuştu.  

‘O sakatlık futbol kariyerimi değiştirdi’

Geçmiş futbol yaşantısından bahseden Reis, “Futbolculuk dışında hiçbir meslek düşünmedim. İyi bir kariyerim vardı. Roda maçındaki sakatlık değiştirdi. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Bu tarz sakatlıklardan sonra daha çok çalışıp eskiye dönmek gerekiyor. Şuan tek amacım daha önce oynadığım gibi oynayabilmek. İlk izlenim olarak buradaki insanlar çok hoşuma gitti. Buradaki hayatımın iyi gideceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.  

‘En sevdiğim yemek kebap’

Türk yemeklerine hayran olduğunu söyleyen Reis, “Yemekler çok güzel her şey çok güzel. En sevdiğim yemeği soracak olursanız kebap diyebilirim. Hollanda’da da zaman zaman Türk restaurantlarında kebap yediğim olmuştu” dedi.  

‘Hedefim takımla beraber büyümek’

Gelecekteki hedefinin Boluspor ile beraber büyümek olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Umuyorum ki, burada hepimiz Boluspor’un Süper Lig’e dönmesi için iyi işler yapacağız. Benim ilk hedefim takımla beraber büyüyebilmek. Ekip güzel oynarsa sizde zaten daha iyiye gidersiniz. Benim manevi inançlarım çok yüksektir. Şuan yeni bir başlangıç yaparken bu inançlarım beni motive ediyor. Öncelikle yönetim bana yeni bir şans verdi. Hayatımda yeni bir başlangıç yapmam için bana fırsat verdi. Bunun için onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftarlardan bize inanmalarını ve güvenmelerini istiyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.