VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ DELİGÖZ'E FENA PATLADI

12 Temmuz 2015

2014 yerel seçimleri öncesinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında asılsız iddialar ortaya koyan Muzaffer ...

2014 yerel seçimleri öncesinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında asılsız iddialar ortaya koyan Muzaffer Deligöz isimli şahıs, Yılmaz seçimleri 10 bin farkla kazanınca ortalıktan kaybolmuştu. Geçtiğimiz günlerde Muzaffer Deligöz’ün Ankara’ya gönderdiği dosyanın içindeki bir kafenin (Şelale kafe) ihalesi için soruşturma izni verildi.

Alaaddin Yılmaz, Muzaffer Deligöz’le ilgili çok çarpıcı konuştu. Yılmaz, “Bir zamanlar istese onun için birini öldürebilirdim. Ama ben onu 1994’te beynimde öldürdüm. Benim için öyle biri yaşamıyor” dedi.

Yılmaz ayrıca, "Kaç sefer inceleme, teftiş geçirdik. Sadece bir konu, bir kafenni ihalesiyle ilgili bir konu, Bakan’ın onayıyla mahkemeye geldi. Bu kadar basit bir hadise" diye konuştu.

Aslen Bolulu olan ancak uzun yıllardır Bolu dışında yaşayan ve kendisini gazeteci olarak tanıtan Muzaffer Deligöz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı 2013 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektupla şikayet etmiş ve bu konu uzun süre kamuoyunu meşgul etmişti. Bolu Belediyesi ve Başkan Yılmaz’la ilgili Başbakanlık ve Bakanlığa giden şikayet dosyalarının ardından da bir kafenin ihalesiyle ilgili konuya, İçişleri Bakanı tarafından yargılama izni verildi.

“MUZAFFER ÇOK YANLIŞ BİR ADAM”

Muzaffer Deligöz ile tanışıklığının eskiye dayalı olduğu ve birlikte geçmişte iş yaptıkları Bolu kamuoyunca bilinen Alaaddin Yılmaz’a söz konusu dava ile ilgili görüşlerini sorduk. Yılmaz, Deligöz’le ilgili hem bu dava hem de öncesine ilişkin ilk kez bu kadar net konuştu. Yılmaz, “1990’lı yılların başında Muzaffer Deligöz, bana şu adam yanlış adam, vur deseydi, ben Muzaffer Deligöz’e inanıp, o adamı öldürebilirdim. Ama 1994 yılına baktığımızda Muzaffer Deligöz, çok yanlış bir adam olduğunu gördüm ve onu beynimde öldürdüm. Benim için Muzaffer Deligöz diye biri yaşamıyor” dedi.

“BENİ YOK ETMEK İÇİN CHP’LİLERLE EL ELE VERDİLER”

“Muzaffer Deligöz karşımıza ne zaman çıktı? Beni yok etmek için CHP bir gayrete girdi, Ak Parti’deki bazı insanlar bir gayrete girdiler. CHP ve Ak Partililer, birlikte hareket ederek ihalelerde yolsuzluk yaptığımı iddia ettikleri bir dosyanın yazım işini Muzaffer Deligöz yapmıştır. Alt yapısını ise hem Ak Parti hem de CHP hazırlamıştır”

 “SADECE BİR KAFE İHALESİ” (Şelale Kafe)

Söz konusu dosyada Bolu Belediyesi’nin yaptığı bütün ihalelerle ilgili konuların olduğunu belirten Yılmaz, “Kaç sefer inceleme, teftiş geçirdik. Sadece bir konu, bir kafenni ihalesiyle ilgili bir konu, Bakan’ın onayıyla mahkemeye geldi. Bu kadar basit bir hadise. Büyütülecek birşey yok” dedi. “Bu işi deşifre ettirecektim; bazı insanları yüzleştirecektim; ama biri ölünce Allah nasip etmedi” diyen Yılmaz, Muzaffer Deligöz’ün yeğeninden dolayı kendisinden intikam almak için bu işlerin içine girdiğini düşündüğünü belirtti.

‘YEĞENİ GÖREVDEN ALINDI DİYE BENDEN HINÇ ALMAK İSTEDİ’

 “Muzaffer Deligöz’ün bu işlere kadar girmesinin sebebi, bizim Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Faruk Deligöz’ün görevden alınması. Bu konuda beni suçlu gördüğü için benden hınç almak için ya da psikolojik bir rahatsızlığından dolayı yaptığını düşünüyorum; ama hiç önemli değil. Zaten benim için ölü bir adam.”

Kaynak: Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.