VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK O HABERLERE KIZDI

7 Temmuz 2015

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat’ın istifa ettiği şeklindeki haberler üzerine Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Bu ...

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat’ın istifa ettiği şeklindeki haberler üzerine Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Bu tür haber yapanları da anlamıyorum. Böyle haberleri yapanları da neden yapıyorlar, niçin yapıyorlar bunları da anlayabilmiş değilim” dedi.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Ümit Özat’ın istifa ettiği iddialarıyla ilgili olarak, “Bu iddialar asılsızdır. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Bu iddiaların neden ortaya atıldığını bilmiyorum. Boluspor kulübü olarak benim ağzımdan veya internet sitemizden yapılan resmi açıklamaların haricinde Boluspor camiasından tek isteğim, bu tür asılsız haberlere inanmalarını istemiyorum. Ancak benim ağzımdan veya resmi internet sitesinden yapacağımız açıklamalar olursa onlar gerçeği yansıtan açıklamalardır. Bu tür haber yapanları da anlamıyorum. Böyle haberleri yapanları da neden yapıyorlar, niçin yapıyorlar bunları da anlayabilmiş değilim” diye konuştu.

RESMİ SİTEDEN DE AÇIKLAMA YAPILDI.

“Teknik Direktörümüz Ümit Özat'ın basında çıkan 'İstifa etti' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik Direktörümüz Ümit Özat görevine devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.