VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN DİREK AÇIKLAMASI

6 Temmuz 2015

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, kaldırım ve yol çalışmaları sırasında görme engelli kaldırımına elektrik direği ...

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, kaldırım ve yol çalışmaları sırasında görme engelli kaldırımına elektrik direği denk gelmesiyle ilgili olarak, “O direk orada ebediyen durmayacaktır. Çalışma takvimi içersinde en kısa sürede zaten kaldırılacaktır. Belediyemizin çalışmalarını hafif göstermek, kamuoyu nezdinde ki memnuniyet verici çalışmaları küçük düşürmek amaçlı bir kısım insanların kurguları” dedi.

Mustafa Allar yayınladığı yazılı basın açıklamasında, “Bahse konu fotoğrafta da görüldüğü üzere kaldırım daha yeni tamamlanmıştır. Üzerindeki tuğlaların arasını dolduracak ince mil kumu bile durmaktadır. O direk orada ebediyen durmayacaktır. Çalışma takvimi içersinde en kısa sürede zaten kaldırılacaktır. Belediyemizin çalışmalarını hafif göstermek, kamuoyu nezdinde ki memnuniyet verici çalışmaları küçük düşürmek amaçlı bir kısım insanların kurgularına değerli basınımızın kendilerini kaptırmamalarını rica eder, habere konu olacak duyum ve görüntülerin öncesinde Belediyemizden bilgilerin doğrusunu almalarını önemle rica ederiz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.