VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA EMRECİKSİN ŞOKU!

5 Temmuz 2015

Boluspor’da yıldızı parladıktan sonra Ankaragücü ve Fenerbahçe formalarını giyen Gökhan Emreciksin ile Boluspor mahkemelik olmuştu.

Boluspor’da yıldızı parladıktan sonra Ankaragücü ve Fenerbahçe formalarını giyen Gökhan Emreciksin ile Boluspor mahkemelik olmuştu.

Boluspor’a eski yıldızından mahkeme şoku. Geçen sezon yarım dönem Boluspor’da forma giymesinin ardından ayrılan Gökhan, oynadığı maçlardan alacağı olan parayı Boluspor’dan istedi. Boluspor da kendisine kesilen cezalardan dolayı alacağı olan parayı Emreciksin’den istedi. İlk olarak Gökhan Emreciksin, Boluspor kulübünü mahkemeye verirken, Boluspor kulübü de oyuncu ile anlaşma imzaladığı andan itibaren futbolcu disiplin talimatları gereği bazı cezaların kesildiği bu cezaların 125 bin lirayı bulduğu öğrenildi. Gökhan Emreciksin mahkemeye giderek 50 bin lira civarında bulunan maç başı alacalarını isterken, Boluspor kulübü de karşı bir atakla “Bizim Gökhan’a borcumuz yok. Gökhan Emreciksin’in bize borcu var” diye mahkemeye verdi. Arap saçına dönen dava önceki gün Bolu 2.Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme kararından Gökhan Emreciksin’in talep ettiği 47 bin 500 TL’nin % 20’si olan 9 bin 500 TL’sinin bu futbolcuya ödenmesine karar verdi. Mahkeme masrafları ile birlikte Gökhan’a yaklaşık 60 bin TL para ödenecek.

Gökhan Emreciksin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ben para pul istemedim. Beni bırakın gideyim dedim. Ama benden 150 bin TL istediler. Ben bu parada değildim. Beni zor durumda bıraktılar. Şimdi kendileri kaybetti" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.