VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN MHP'YE ÖVGÜLER

2 Temmuz 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Meclis Başkanlığı seçimlerinde MHP tek vücut olarak hareket etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Meclis Başkanlığı seçimlerinde MHP tek vücut olarak hareket etti. HDP ile aynı doğrultuda hareket etmeme konusuna sadık kalmış oldular. Tavır değişikliği gerçekleştirmedikleri için MHP’yi tebrik etmek gerekir” dedi.

Ali Ercoşkun, “Meclis’te bir temayül aslında tekrarlandı. Bir istisna dışında TBMM’yi oluşturan parti gruplarından en yüksek sayıya sahip olanda Meclis Başkanı seçilmiş. Bugün de aslında bunun bir tekrarı oldu. 550 milletvekilinin 258’i AK Parti’ye ait. Dolayısıyla iki partinin bir araya gelmesiyle de bu sayı geçilemediği için AK Parti Grubu da tek bir fire de vermeden adayının arkasında durdu. Netice itibarıyla AK parti Grubundan bir Bakanımız Meclis Başkanı olarak seçildi, hayırlı olsun diyoruz” dedi.

“MHP TEK VÜCUT OLDU”

MHP’nin tek vücut olarak hareket ettiğini belirten Ercoşkun, “ Eğer Bahçeli de destek vermiş olsaydı, 3 parti ancak bir araya gelip seçilebiliyordu. Kaldı ki HDP’nin belli miktardaki milletvekilinin tamamının destek vermediği görülüyor Baykal’a. 50 kadarı vermiş, kalan destek vermemiş. Grup olarak hareket edemedi HDP. MHP ise öyle veya böyle eleştiririz veya eleştirmeyiz tek vücut olarak hareket etti. Koymuş oldukları bir çerçeve vardı HDP ile aynı doğrultuda hareket etmeme noktasında. Buna sadık kalmış oldular. MHP’yi tavır değişikliği gerçekleştirmedikleri için tebrik etmek gerekir” diye konuştu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.