VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN GİDEN 80 BİN TL'YE YANIYOR

30 Haziran 2015

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “Milli Piyango zaten olan bir şey, sanki biz Belediye olarak ...

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “Milli Piyango zaten olan bir şey, sanki biz Belediye olarak kumar mı oynatıyoruz, dün çekildi işte Milli Piyango Ankara’da, ne oldu? Çekildi işte, Ha Dörtdivan’da çekilmiş ha Ankara’da” dedi.

Dörtdivan’da yapılacak Milli Piyango çekilişinin tepkiler üzerine iptal edilmesinin ardından, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ilk defa konuştu. Uzunoğlu,  Milli Piyangonun Dörtdivan’da yapılması için 2014 yılında müracaat ettim. Milli Piyango zaten Türkiye genelinde ayın 9’u, 19’u ve 29’unda ayda 3 defa yapılıyor. Yılda 36 defa çekiliş oluyor, bizim şehrimizde çekilsin diye de bunun yılda 800-900 tane taliplisi var. 2014’teki müracaatımız neticesinde bize 3-4 ay önce dediler ki sizin tarihiniz 29 Haziran. Biz 29 Haziran için bütün hazırlıklarımızı yaptık ancak 3-4 ay önce 29 Haziran’ın Ramazan ayına denk geleceğini inanın ki aklıma getiremedim. Çekiliş tarihi yaklaşınca 29 Haziran’ın Ramazan olduğu aklımıza geldi ve Ramazan’da sanatçı falan uygun olmaz, çekiliş öğlen 11’de başlayıp akşam 6’da bitecek, biz de iftardan sonra sahura kadar Ramazan’a yakışan bir program yapalım dedik, işte semazen gösterisi, hatta çocuklar için bir Hacivat-Karagöz oynatalım. Yani çekiliş akşam 6’da bitecekti ve onlar gidecekti zaten” dedi.

“80 BİN TL GİBİ BİR KATKI DA SAĞLAYACAKTI”

“Bu şekilde yaparsak çokta mahsuru olmaz diye düşündük. Tamam dedik bu şekilde yapalım, Belediyemize de 80 bin TL gibi bir katkı da sağlayacaktı. Dörtdivan küçük bir Belediye, 80 bin TL bizim için büyük bir miktar. Bu arada işte Milli Piyango ile ilgili tabelaları astık, Dörtdivan Belediyesinin sitesinde duyurduk, baktık gazetelerde falan bir takım tepkiler var, işte semazenli kumar, işte Milli Piyangoyu çektiriyorlar. Milli Piyango zaten olan bir şey, sanki biz Belediye olarak kumar mı oynatıyoruz, dün çekildi işte Milli Piyango Ankara’da, ne oldu? Çekildi işte, Ha Dörtdivan’da çekilmiş ha Ankara’da.”

Emrah ÖGET Bolu Takip Gazetesi

6 yorum yapılmış
  • Miraç
    29 Haziran 2015 • 11:00
    Dininiz imanınız para sizin
  • fahri gözübüyükoğlu
    29 Haziran 2015 • 11:00
    kızma la
  • Gıyasettin Çifttıklayan
    30 Haziran 2015 • 11:00
    Dördivan'a hem gelir, hem de turist getirecek bir projem var başkanım. Kendisinin uygun gördüğü bir yerde genelev açalım. Hem para gelsin, hem miletin işi görülsün. Uyar mı?
  • ileri görüş
    30 Haziran 2015 • 11:00
    Bizde bu yobazlar varken bir yere varamayiz
  • halkın adami
    30 Haziran 2015 • 11:00
    Başkan birşeyler yapmaya çalıştıkça milletin afedersin g.t başı oynuyor kardesim kimse deniyor ki dortdivana çivi cakilsin şimdiye kadar gelenler oturmuş oturmuş gitmiş şimdi adam birşey yapmaya çalışıyor onu da yoluna taş koyuyorsunuz başkan birşey yapmaya da çekiniyor artık siz ve sizin gibileri oldukça bizim dortdivanimiz 5 sene sonra köy olur merak etmeyin siz yazık çok yazık emeğe saygı duyun saygiiii
  • Adnan SONER
    30 Haziran 2015 • 11:00
    Baskan hic kimseyi dinlemeden yaptirsaydin keske.Onlar cekilisi yapar gider,sonrada siz ramazana uygun semazen ile iftar yaptirirdin.Hem dortdivan kazanirdi hemde vatandaslar toplu iftar yapardi. Simdi sor bakalim Dortdivana kim yardim yapacak? Ben tum sitelere yazdim Dortdivan ovasina HAVALIMANI yapilsin hem Bolu hemde cevre iller faydalansin dedim.Baskanim sizin onculugunuz de tekrar israrci olun.Karabuk-Bartin-Kibriscik-Nallihan-Camlidere-Cankiri-Bolu cevresi faydalanacak. Dortdivan hem yer,hemde istihdam olarak kazanacaktir.Gelismesi icin onemli. Bu isin pesini birakma baskan. Herkese hayirli ramazanlar,Saygilarimla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.