VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR, FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞACAK

29 Haziran 2015

5 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına Samandıra'da başlayan Fenerbahçe 12 günlük kamp çalışması için Topuk Yaylası'na ...

5 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına Samandıra'da başlayan Fenerbahçe 12 günlük kamp çalışması için Topuk Yaylası'na gidecek. Fenerbahçe, Boluspor ve Düzcespor ile hazırlık maçları oynanabilecek.

 Teknik Direktör Vitor Pereira'nın geçtiğimiz günlerde gidip incelemeler yaptığı Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde 3. saha da tamamlandı ve hazır duruma getirildi. Sarı-Lacivertli takımdaki mevcut oyunculara gençlerin, kiradan dönenlerin ve yeni transferlerin eklenmesiyle 36 kişilik bir futbolcu ordusu adeta Topuk Yaylası'na çıkarma yapacak. Takıma yeni katılacak transferlerle birlikte bu sayı 40'ı bulacak. Pereira, daha sonra bu oyuncular arasından eleme yaparak sezona 28 futbolculuk kadroyla başlayacak.

 Takımı erken kampa alan ve antrenman sayılarını günde ikiye çıkaran Pereira, fiziksel bakımdan yeterli duruma gelmek, takımın durumunu görmek ve oyun yapısını yerleştirmek için Şampiyonlar Ligi elemesi için en az 8 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. İlk maçlar Topuk Yaylası kampında ve orada bulunan tesislerin çim sahasında oynanacak. Bunun için Kızılcahamam, Kartepe gibi bölgeye yakın yerlerde kamp yapan takımlarla temasa geçildi. Geçen sene olduğu gibi bir İran takımı, Boluspor ve Düzcespor ile hazırlık maçları oynanabileceği belirtiliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.