VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN, KOALİSYONU MHP'YLE OLSUN İSTİYOR

28 Haziran 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Gerek Bolu’daki tabanda, gerekse de meclisteki milletvekilleri arasında bir ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Gerek Bolu’daki tabanda, gerekse de meclisteki milletvekilleri arasında bir Ak Parti-MHP koalisyonunun daha sıcak durduğunu görüyorum” dedi. CHP ile koalisyon olursa Bolu’nun menfaatleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

AK Parti tabanının MHP ile koalisyona sıcak baktığını ifade eden  AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabanında da böyle bir istek olduğunu görüyorum. Kaldı ki, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu manada olumsuz bir tavrının sürdüğünü de görüyoruz. Gerek Bolu’daki tabanda, gerekse de meclisteki milletvekilleri arasında bir Ak Parti – MHP koalisyonunun daha sıcak durduğunu görüyorum. CHP ile de olabilir, milletin tercihi koalisyon ise Ak Parti burada milletin menfaatlerini düşünerek hareket eder. Yüzde 41’lik oranı ve 258 milletvekilini unutmamak gerekir. Bu azınlığın çoğunluğa bir tahakkümü olmayacak şekilde Ak Parti’nin önümüzdeki süreçte Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk Milleti’nin menfaatleri ne gerektiriyorsa bu konuda irade ortaya koyacağını söyleyebilirim. Meclis başkanı seçimi de koalisyon hesaplarına dahil edilmeyecek bir seçimdir. Meclis Başkanlığı seçimini de inşallah Ak Partili bir başkan seçerek tamamlamaya gayret edeceğiz. Ondan sonra bize düşen Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerini, Türk Milleti’nin menfaatlerini düşünerek uzlaşı kültürü içinde bu koalisyonu gerçekleştirmek istiyoruz. MHP ile yapılacak daha sıcak bir ortam oluşturacak ben bu kanaatteyim.”

CHP İLE KOALİSYON OLURSA…

Partisinin CHP ile koalisyon yapması durumunda Bolu’nun menfaatleri için ortak çalışabileceğini söyleyen Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Biz her zaman şunu söyledik geçtiğimiz dört yıllık süreçte de. Bolu’ya yapılacak hizmetlerde bizim herhangi bir siyasi partiye yönelik ayrıştırmamız söz konusu olamaz. Hep bu şekilde davrandık, hep bu şekilde hareket ettik. Yapılacak hizmetleri gerçekleştirirken de bu doğrultuda hareketlerimizi dizayn ettik. Önümüzdeki süreçte eğer CHP ile bir koalisyon olursa, bu konuda da yine işleri paylaşarak birlikte hareket etme noktasında üzerimize ne düşüyorsa yaparız. Biz bu manada belli bir parti disiplini çerçevesinde hareket ederiz. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa, genel başkanımız bu manada bir karar alırsa o zaman el birliği ile birlikte çalışma kültürünü uzlaşıyı da biz Bolu’da en iyi şekilde ortaya koyarız.”diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • hacı alim
    28 Haziran 2015 • 11:00
    ali ercoşkun şimdiye kadar bolu için ne yapmış ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.