VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYGIN'DAN UZUNOĞLU'NA NASİHAT

26 Haziran 2015

29 Haziran’da Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde çekilecek Milli Piyango çekilişi öncesinde tartışmalar büyüyor.  Tartışmalara AK Partili ...

29 Haziran’da Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde çekilecek Milli Piyango çekilişi öncesinde tartışmalar büyüyor.  Tartışmalara AK Partili Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın’da katıldı. Baygın, facebbok sayfasından AK Partili Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’na, “Kırk yıllık itibarını bitirme, dünya ve ahiretini karartma” ifadelerini kullandı.

Dörtdivan Belediyesi ile Milli Piyango İdaresi’nin yaptığı protokolle Haziran ayı milli piyango çekilişleri Dörtdivan’da gerçekleştirilecek.

Çekilişin duyulmasının ardından kamuoyundan bazı tepkiler gelirken, tepki veren isimlerin arasına AK Partili siyasetçilerde katıldı. AK Partili Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’na facebook üzerinden seslendi. Baygın, “Yeni öğrendim, çok üzüldüm. Hasan Uzunoğlu kardeşim, kırk yıllık itibarını bitirme, dünya ve ahiretini karartma. Fırsat varken yanlıştan dön” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Soner Şahin
    25 Haziran 2015 • 11:00
    yapılacak bir şey yok bu Dörtdivan için reklam ve az da olsa gelir ne yapsın adam....gelmeyinmi desin remi bir kurum sonuçta.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.