VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İLÇE İLÇE TEŞEKKÜR TURUNDA

21 Haziran 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, seçimlerde elde ettiği zaferin ardından ilçelere teşekkür ziyaretleri yapıyor. Dörtdivan, ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, seçimlerde elde ettiği zaferin ardından ilçelere teşekkür ziyaretleri yapıyor. Dörtdivan, Yeniçağa’nın ardından Mudurnu ve Gönük’ü de ziyaret eden Özcan, “Kapı kapı gezerek, projelerimizi anlattık. Bu çalışmalarda da en büyük destekçimiz ve yardımcımız ilçe örgütlerimiz ve yöneticilerimiz oldu” dedi.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’ü de makamında ziyaret eden Özcan, genel seçimlerde örgüt olarak birlik ve beraberlik içinde, güçlü ve özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. CHP Milletvekili Özcan, “AKP, muhtemelen bizim 8-10 katımız bütçeyle seçim çalışması yaptı. Biz kendi kısıtlı imkanlarımızla çok çalıştık. Kapı kapı gezerek, projelerimizi anlattık. Bu çalışmalarda da en büyük destekçimiz ve yardımcımız ilçe örgütlerimiz ve yöneticilerimiz oldu” diye konuştu. Taşkesti Beldesi’ni de ziyaret eden Özcan, partisinin belde yönetimine teşekkür etti.

“BENİ GÖYNÜK VEKİLİ OLARAK BİLİN”

Mudurnu ve Taşkesti ziyaretlerinin ardından Göynük İlçesi’ne geçen Özcan’ı, İlçe Başkanı Necdet Yıldıran ve ilçe yöneticileri karşıladı. Göynük’ün geçen seçimlerde olduğu gibi, bu seçimde de kendisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiğini belirten Özcan, “AKP’nin Göynüklü adayı Mehmet Emin Güz seçilemedi. Fakat, AKP’ye oy vermiş Göynüklü hemşehrilerim üzülmesin. Beni de Göynük’ün milletvekili olarak bilsinler” dedi. CHP Milletvekili Özcan, Göynük ilçe örgütünü ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.