VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİNCİ TANJU ÖZCAN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

11 Haziran 2015

İkinci dönemde oyunu arttırarak milletvekili seçilen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partililerin katılımıyla adliyede mazbatasını ...

İkinci dönemde oyunu arttırarak milletvekili seçilen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partililerin katılımıyla adliyede mazbatasını aldı.

Bolu Adliyesi Ağır Ceza Salonu’nda düzenlenen törene CHP İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve partililer katıldı. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi Yusuf Zabun seçim sonucunun tahminlere uygun çıktığını belirterek, "Ben de öyle umuyordum. Tanju Özcan'ın meclise gideceğini düşünüyordum. Tanju bey meclise ne olarak gidecek? Geçen dönem muhalefet milletvekili olarak gidiyorum diyordu, bu sefer nasıl gidiyor bilmiyorum. İnşallah koalisyonda partisi görev alır da kendisine de etkin bir görev verilir" dedi.

“İNŞALLAH İKTİDAR PARTİSİ VEKİLİ OLURUM”

Mazbatasını aldıktan sonra konuşan CHP Milletvekili Tanju Özcan, "Bolu milletvekiliyim ama iktidar partisi milletvekili mi olacağım, yoksa muhalefet partisi milletvekili olarak mı yolumuza devam edeceğiz? Şu dakika itibariyle bilmiyorum. İnşallah iktidar partisi milletvekili olmak bize nasip olur. Bolu'da oylarımızı 5 puan artırarak parti açısından Ordu ile birlikte en başarılı iki ilden biri olduk. Bu bizim için son derece değerli" diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • bolusporlu
    11 Haziran 2015 • 11:00
    yakışır sayın vekilime
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.