VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ GELDİ

8 Haziran 2015

AK Parti’de seçim sonrasında ilk basın açıklaması yapıldı. AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu ...

AK Parti’de seçim sonrasında ilk basın açıklaması yapıldı. AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, il başkanlığında basının önüne geçtiler. Mehmet Emin Güz, “Bolu’daki durumun zor olduğunu biliyorduk. Sorgulamamız gereken oyları neden arttıramadık olmalı” dedi.

 “BOLU’DAKİ DURUMUN ZOR OLDUĞUNU BİLİYORDUK”

CHP’den tekrar milletvekili seçilen Tanju Özcan’dan sandalyeyi alamayan Mehmet Emin Güz, seçim sonuçlarının başlarının tacı olduğunu söyleyerek “Biz hiçbir zaman sonucu sorgulamadık, aşağılamadık, satın alınmıştır demedik. Sonuçlardan ders alınması gerektiğini düşünüyoruz. Ben Fazilet Partisi’nden bu yana sivil inisiyatifin hakim olması gerektiğini düşünürüm. Siyaseti hiçbir zaman terfi aracı olarak görmedim. Bolu’daki durumun zor olduğunu biliyorduk. Sorgulamamız gereken oyları neden arttıramadık olmalı” diye konuştu.

“ÖZELEŞTİRİ YAPILMASI GEREKİYOR”

Mehmet Emin Güz "Bizler hiçbir zaman milletimizin verdiği hiçbir kararı sorgulamadık, yargılamadık, aşağılamadık yada birileri gibi 'satın alınmıştır' demedik. Asil milletimizin verdiği oylara hep güvendik ve buradan dersler çıkartılması gerektiğini, özeleştiri yapılması gerektiğini düşündük. Şuanda da çıkan tablodan da mutlaka bir özeleştiri yapılacaktır" dedi.

 “KOALİSYONUN BEDELİNİ ÜLKE AĞIR ÖDEYECEK”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da seçim sonuçlarının siyasi, idari kaygıları ve erken seçimi doğurduğunu söyleyerek, “Bir belediye başkanı olarak bundan sonra Ankara’da sıkıntılar yaşayacağız. HDP’ye dediler ki, siz parti olarak gireceksiniz. Biz, bütün gücümüzle sizi destekleyerek barajı aştıracağız. Bu iradeyi ortaya koyan hem dış güçler hem de iç mihraklar. Bunlar AK Parti ve şuan ki Cumhurbaşkanımız karşı olan, yok etmek isteyen mihraklar. Bunlar şunu gördüler, oynanan tüm oyunlara rağmen alabilecekleri oy oranı yüzde 5'i geçmedi. Yani bütün iç ve dış güçler bir araya gelse yüzde 5 kazandırıp yüzde 5 kaybettirebilirler. Bu çok önemli bir gelişmedir. Bütün bunlara rağmen Türkiye yine Ak Parti'yi birinci parti olarak çıkarttı. Ama tek başına iktidar şansı vermedi. Bundan dolayı bir: siyasi zorluk başladı. Önümüzdeki günlerde koalisyon konusundaki sıkıntıları Türkiye yaşayacak. Bunun bedelini belki de milletimiz çok ağır ödeyecek” dedi.  

"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise, seçimlere gösterilen ilgiye ve Bolu halkına teşekkür ederek başladığı konuşmasında Bolu’da yaşanan 6 buçuk puanlık düşüşün ülke genelinden çok daha az olduğunu ifade etti. Coşkunyürek, Türk demokrasi tarihinde önemli bir seçimi daha dün itibariyle geride bıraktıklarını belirterek, "Bugün ülkemiz için yeni bir gün başladı. Rabbimizden temennimiz odur ki, sonuçların hem ülkemize hem de milletimize hayırlar getirmesidir. Sandığa giderek milli iradeyi yansıtan başta Bolulu hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ülkede demokrasi ne kadar gelişirse bu ülkenin kalkınması ve gelişmesi de bir o kadar büyüyecektir. 13 buçuk yıldır iktidarda olan Ak Parti'mizin 4'ncü döneminde en büyük desteği vererek Türkiye genelinde ve Bolu'muzda birinci parti yaptığı için tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • sade vatandaş
    7 Haziran 2015 • 11:00
    Öz eleştiri zamanı geldi tabi bu millet size pkk lılar ile işbirliği yapmayın dedi yaptınız BALYOZ dediniz ASKER i sindirdiniz PARALEL dediniz POLİS i sindirdiniz.savas var dediniz memleketi suriyelileele doldurdunuz yabancılara toprak satmayı serbest bırakınız her tarafı araplar aliyo bu memleket parayla kazanilmadi siz parayla sattiniz Ben seni bunların hepsi nin başında dur hepsiyle eşit mesafede ol diye Cumhur başkanı seçtim sen parti başkanı gibi davrandin şimdi şapkayı öne koyup düşünme vakti demekki astigim astik kestigim kestikle olmuyo
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.