VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GARİPOĞLU'NUN SEÇİM ARACINA ÇİRKİN SALDIRI

27 Mayıs 2015

MHP Bolu 2. sıra Milletvekili adayı Kader Garipoğlu’nun seçim arabasına çirkin saldırı düzenlendi. Garipoğlu ve ...

MHP Bolu 2. sıra Milletvekili adayı Kader Garipoğlu’nun seçim arabasına çirkin saldırı düzenlendi. Garipoğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim arabasındaki resimlerinin üzeri kesici aletle çizildi.

 MHP Milletvekili adayı Kader Garipoğlu seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Garipoğlu sabah kalktığında büyük şok yaşadı. MHP Bolu Milletvekili adayı Kader Garipoğlu, seçim çalışmalarından yorgun döndüğü dün gece aracını ikametinin önüne çekerek, dinlenmeye çekildi. Gece yarısı kimliği belli olmayan kişi ve kişiler önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğrafının ve ardından da Garipoğlu’nun fotoğrafının yüzü ile MHP’nin 3 Hilal fotoğrafı kesici bir aletle çizildi.

“BU TÜR SİYASİ ÇİRKİN SALDIRILAR BİZİ DAVAMIZDAN VAZGEÇİREMEZ”

Olayı sabah fark eden Garipoğlu, büyük şok yaşarken, “Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Bizler temiz siyaset için ve Türkiye’nin geleceği için çalışma içersindeyiz. MHP’nin Bolu’da şahlanışı birilerini huzursuz etmek anlaşılan. Bu tür siyasi çirkin saldırılar bizi davamızdan vazgeçiremez. Şimdi daha da güçlü ve daha da istikrarlı bir şekilde Bolu halkının ayağına kadar gideceğiz. Bu çirkin saldırı asla davamızdan bizleri geri çeviremez. Konuyu adli makamlara bildirdik ve bu işi yapan kişinin bir an önce yakalanıp, bu işi neden yaptığını açıklamasını bekliyoruz” diye konuştu. 

www.boluolay.com Kasım Şahin

1 yorum yapılmış
  • Kaan Türkoğlu
    27 Mayıs 2015 • 11:00
    inanılır gibi değil,,Bolu resmen bir örgüt yuvasına dönüştürülmüş...Çok yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.