VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

20 METREDEN BAŞBAKAN'A SESLENDİ..

21 Mayıs 2015

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, basın mensuplarıyla birlikte bir vincin üzerine çıkarak ...

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, basın mensuplarıyla birlikte bir vincin üzerine çıkarak 20 metre yükseklikten Başbakan Ahmet Davutoğlu’na soru sordu. 

  Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, basın mensuplarıyla birlikte bir vincin üzerine çıkarak, 20 metre yükseklikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’na helikopterle seyahat ederken, aklına Muhsin Yazıcıoğlu’nun gelip gelmediğini sordu. Gezilerinde zaman zaman helikopterle seyahat eden Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün aydınlatılmasını isteyen Alan, “Biliyorsunuz, Sayın başbakanımız Bolu’ya helikopterle teşrif etti. Aşağıda pankartta da gösterdiğim gibi bir sorumuz var. Diyorum ki Sayın Başbakanımız Bolu’ya helikopterle geldiniz. Helikoptere her bindiğinizde Muhsin Yazıcıoğlu aklınıza gelmiyor mu? Failleri halen daha neden bulunmadı? Siz hükümetsiniz, siz benimde Başbakanımsınız, bütün Türkiye’nin Başbakanısınız. Sizden ricam benim soruma cevap vermeniz. Sorunun cevabını alana kadar da değişik yollardan sormaya devam edeceğiz. Benim başbakanım olarak ondan ricam, lütfen bizim başkanımızın faili meçhul kalmaması için açıklamayı biran önce yapmasını bekliyorum” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • hüseyin yetkin
    20 Mayıs 2015 • 11:00
    mahmut kardeşim iyi güzel hoş konulara degınıyorsun da fazla atraksyon yapma bak vinçten dusersın attan dusersın basına bırsey gelır sonra bunları dile getirecek kımse bulamayız dikkat et kendine
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.