VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET EMİN GÜZ DURMAK BİLMİYOR

21 Mayıs 2015

Mudurnu'da seçim çalışmalarında zehirlenen ve 2 gün hastanede tedavi gören AK Parti Bolu Milletvekili adayı ...

Mudurnu'da seçim çalışmalarında zehirlenen ve 2 gün hastanede tedavi gören AK Parti Bolu Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, doktorların tüm ikazlarına rağmen tekrar sahaya indi. Güz, “Siyasi hayatımda hep insanların kalbine girmeyi ilke edindim. AK kadrolar 7 Haziran’da büyük bir zafere imza atacak” dedi.  

AK Parti Bolu Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlardan adlığı destekle moral buluyor. Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sahada çalışmalarını sürdüren Güz, vatandaşın kendisine gösterdiği teveccühten oldukça memnun olduğunu dile getiren Mehmet Emin Güz, "Vatandaşımızın bize olan bu teveccühü çalışma azmimizi arttırıyor. Siyasi hayatımda hep insanların kalbine girmeyi ilke edindim. AK Parti felsefesi de bunu gerektiriyor. Teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlarımızın 3 - 0'a olan inancı çok büyük. İşin açıkçası halkımızdan gelen teveccühte bu yönde. Allahın izni ve halkımızın teveccühü ile 7 Haziran'da AK kadrolar büyük bir başarıya imza atacak" şeklinde konuştu.

“20 BİN KİŞİYE TEŞEKKÜR EDERİM”

Ak Parti Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bolu mitingine gelen 20 bin kişiye tek tek teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.