VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN'DAN BOLU'YA YENİ MÜJDELER

20 Mayıs 2015

HABER: Ufuk Çilesizoğlu Bolu Belediye Meydanı'nda 20 bin kişiye seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmalarının sonunda Bolu'ya ...

HABER: Ufuk Çilesizoğlu

Bolu Belediye Meydanı'nda 20 bin kişiye seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmalarının sonunda Bolu'ya yapılacak yatırımlarla ilgili müjdeler verdi. 

 Dün Bolu Belediye Meydanı’nda 20 bin vatandaşın katılımıyla bir miting düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu için yapılacak projeleri sıraladı.  Başbakan Davutoğlu, 21 Aralık 2014 tarihinde Ak Parti Bolu İl Yönetimi Kongresine geldiğinde Bolu’yu Turizm Geliştirme Bölgesi ilan etme sözü verdiklerini hatırlatarak “Bolu’yu Turizm Geliştirme Bölgesi ilan ettik. Bolu dünyanın en güzel göllerine, yaylalarına sahip. Herkes gelip Bolu’yu tanıyacak” dedi.

 SULAMA BARAJLARI, HASTANE,YOL... 

 Planladıkları diğer çalışmaları da aktaran Davutoğlu, şunları söyledi;

“Ayrıca Bolu-Mudurnu yolunu en kısa zamanda tamamlıyoruz. 33 kilometrelik Bolu Dağı geçişi ve Nallıhan-Seben-Kıbrıscık yollarını da en kısa zamanda tamamlayacağız. 700 yataklı Karacasu Şehir Hastanesi’ni yapıyoruz. Bolu Güney çevre yolunun yapımını planlıyoruz. Ayrıca Bolu içme suyu getirecek Çele Barajı’nı da hiç kimseyi rahatsız etmeden en kısa sürede tamamlayacağız. Bolu’daki sulama barajları Tekke Barajı sulama projelerini hayata geçireceğiz. Göynük ve Kıbrıscık göletleri sulama projelerine öncelik vereceğiz. 4 adet Organize Sanayi Bölgesi kuruyoruz. Özellikle Gerede’de derici kardeşlerimize has Organize sanayi için planlarımızı yapıyoruz. Merkez Adalet Sarayı ve merkezde 3 bin kişilik spor salonunu en kısa zamanda açıyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.