VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE BAŞBAKAN ALARMI

15 Mayıs 2015

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu'daki seçmenlere hitap etmek üzere 19 Mayıs ...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu'daki seçmenlere hitap etmek üzere 19 Mayıs Salı günü Bolu'ya geliyor. Davutoğlu, Bolu Belediye Meydanı'nda halka hitap edecek. AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Sayın Başbakanımız Bolu’da yapılacak yatırımları bizzat ilgilenerek takip ediyor. Geldiğinde Bolu’ya yapılacak hizmetlerle ilgili gerekli bilgileri, müjdeleri halkımızla paylaşacak” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Başkanlığı binasında AK Parti Milletvekili ve 1. sıra Adayı Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katılımıyla basın açıklaması yaptı.

“BAŞBAKANIMIZ BOLU’YA ÖZEL ÖNEM VERİYOR”

Yüksel Coşkunyürek, “22 günlük sürede Sayın Başbakanımızın Bolu’ya gelebilecek olması da ayrıca bizlere güç katacaktır. Sayın Başbakanımız, malumunuz Aralık ayındaki kongremizde Bolu’muza teşrif etmişlerdi. Coşkulu bir kalabalıkla kendisini ağırlamıştık. Yaklaşık 5 bin vatandaşımız, kongremizi renklendirdi, şenlendirdi ve destek verdi. Sayın Başbakanımız da bu coşkudan çok etkilendi. Bunu Türkiye’de yaptığı bazı toplantılarda Bolu’da gördüğü ilgiyi paylaştı. Sayın Başbakanımız o kongrede ‘Ben Bolu’ya aşkla bağlıyım. Ne zaman ruhumu dinlendirmek istesem Bolu’ya gelmek istiyorum’ demişti. Yine Başbakanımız bu duygularıyla inşallah 19 Mayıs saat 19:00’da Bolu’muzda halkımızla buluşacak. Ben inanıyorum ki Başbakanımızın Bolu’ya gelişi, halkımızda büyük bir heyecan ve coşku oluşturacak ve büyük bir insan seliyle, büyük bir heyecanla karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Benim tahminime göre 30 bine yakın vatandaşımızı alanımızda göreceğiz” dedi.

"MİTİNG ALANIMIZI BELEDİYE MEYDANI OLARAK BELİRLEDİK"

“Yapacağımız miting alanımızı Belediye Meydanı olarak belirledik. O meydan da, inşallah 30 bin seçmenimizi heyecanlı bir şekilde misafir ederek Başbakanımızı ağırlamış olacağız. Başbakanımızın bu gelişini, Bolu’ya verdiği önemin bir göstergesi olarak görüyorum. Çünkü Sayın Başbakanımız Bolu’da yapılacak yatırımları bizzat ilgilenerek takip ediyor. Geldiğinde Bolu’ya yapılacak hizmetlerle ilgili gerekli bilgileri, müjdeleri halkımızla paylaşacak. Bolu’yu 2023’e, 2053’e hedefleyecek büyük projelere birlikte şahit olacağız. Ben tekrar tüm halkımızı Salı günü saat 19:00’da Bolu Belediye Meydanında bekliyorum. Ona vereceğimiz destekle Bolu’da yeniden 3-0 yapacağımızı göstermiş olalım. Bizler buna inandık ve çalışmalarımızı da buna göre yapıyoruz. Seçim çalışmalarımızda gördük ki Bolu’da 3’te 3 yapmamak için hiçbir sebebimiz kalmamıştır. İnşallah Türkiye’nin istikrarı için 3 milletvekilimizi Ankara’ya göndereceğiz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.