VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ GENÇ BAŞKAN'DAN HDP'LİLERE SERT SÖZLER

8 Mayıs 2015

1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşünde CHP ve HDP’lilerin arka arkaya yürümeleri sonrasında yaşanan tartışmalar ve 6 ...

1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşünde CHP ve HDP’lilerin arka arkaya yürümeleri sonrasında yaşanan tartışmalar ve 6 Mayıs’ta Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idam edilişlerinin yıldönümü nedeniyle yapılan yürüyüşten CHP Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar ile ayrılmalarının nedenlerini açıklayan CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Yürüyüşten ayrılmamızın nedeni 3-5 çakalın haddini aşarak partime densiz bir şekilde konuşmasıdır. Devrim şehitleri sizin gibi bebek katillerinin bölücülerin değil; ülkenin bütünlüğü için çabalayan işçinin emekçinin yanında olan tam bağımsız bir Türkiye isteyen herkesindir” dedi.

CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Son günlerde Bolu’muzda, başta Gençlik Kolları olmak üzere parti örgütümüze yönelik olarak, seçim kampanyamızda alkışlarla protesto ettiğimiz malum zihniyetin temsilcisi olan çevrelerce sürdürülen psikolojik karalama kampanyasında bizi, birtakım bölücü terör örgütlerinin yönlendirdiği ve her geçen gün dipsiz bir karanlığa doğru yol alan gruplarla sanki bir aradaymışız gibi gösterilmeye çalışılmaktadır” dedi.

‘HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN DEĞİL, İŞÇİNİN YANINDAYIZ’

“Emeğe saygılı, işçiden ve üreticiden yana olan biz CHP’liler, hem bütün dünyanın kutladığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, hem de son nefeslerinde “yaşasın tam bağımsız Türkiye” diyen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam edildiği 6 Mayıs günü anma programlarında, tabi ki meydanlarda olacaktık. Biz 1 Mayıs’ta meydanlarda, hiçbir siyasi partinin, grubun, oluşumun yanında, arkasında değil; AKP iktidarının Soma’da, Ermenek’te diri diri madene gömdüğü işçinin yanında, arkasındaydık.”

“3-5 ÇAKALIN HADDİNİ AŞARAK”

Biz 6 Mayıs’ta meydanlarda, hiçbir siyasi partinin, grubun, oluşumun yanında, arkasında değil, tam bağımsız Türkiye diyen Atatürk gençliğinin yanında, arkasındaydık. 6 Mayıs, 3 fidanı anma programından ayrılma sebebim ise orada neden niye bulunduğunu bile bilmeyen 3-5 çakalın haddini aşarak partime densiz bir şekilde konuşmasıdır. Devrim şehitleri sizin gibi bebek katillerinin bölücülerin değil; ülkenin bütünlüğü için çabalayan işçinin emekçinin yanında olan tam bağımsız bir Türkiye isteyen herkesindir.

‘TERÖR ÖRGÜTÜYLE PAZARLIK YAPANLARIN BİZİ ELEŞTİRMESİ KOMİK’

“Terör örgütüyle her türlü kirli pazarlığı yapan, ecdadımız Süleyman Şah’ın türbesini ve vatan toprağını bırakıp kaçan, Ege’deki adalarımızı Yunan bayraklarının gölgesine terk eden malum zihniyetin, bizi eleştirmeye kalkması tam anlamıyla komik aynı zamanda alçaklıktır. Cumhuriyet Halk Partili biz gençler, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde oluşturulan çağdaş, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi olmaya, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünün kararlı savunucusu olmaya, her 1 Mayıs’ta; eşitlik ve adalet ilkelerini, dayanışmayı, emeğin önceliğini savunmak için, her 6 Mayıs’ta; tam bağımsız Türkiye ideali için meydanlarda olmaya devam edeceğiz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.