VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE PARTİ İÇİ KAVGALARLA SEÇİME GİDİYOR

24 Nisan 2015

MHP Bolu teşkilatında kavgalar, kaoslar bitmek bilmiyor. Aday adaylığı sürecinde yaşanan istifaların ardından, 2. sıra ...

MHP Bolu teşkilatında kavgalar, kaoslar bitmek bilmiyor. Aday adaylığı sürecinde yaşanan istifaların ardından, 2. sıra milletvekili adayı Kader Garipoğlu ile İl Yönetim Kurulu üyesi Şefik Sarıçam kavga etti. MHP Lideri Devlet Bahçeli, İl Başkanı Mehmet Aydın’ı arayarak fırça attığı iddia ediliyor.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde Bolu MHP teşkilatında gerginlik had safhaya çıktı. Şükrü Gülez’in aday adaylığını açıklamasıyla birlikte, daha önce aday adaylıklarını açıklayan Hasan Dinç ve Fikret Yılmaz’ın istifaları ile çalkantı yaşayan MHP Bolu Teşkilatı, bu kez de Gerede’de yaşanan kavga ile gündeme geldi.   

KADIN ADAY SANDALYE FIRLATTI

Edinilen bilgiye göre, MHP Genel Merkez’in talimatı ile Kocaeli’nden gönderilen 2’inci sıra adayı Kader Garipoğlu ile 3’üncü sıra adayı Mihriban Yerlikaya’yı daha önce 2’inci sıraya koydurmaya çalıştığı belirtilen Bolu İl Yönetim kurulu Üyesi Şefik Sarıçam arasında gerginlik yaşanmıştı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Gerede’de seçim gezisi sırasında 2’inci sıra adayı Kader Garipoğlu ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Sarıçam arasındaki bu gerginlik kavgaya dönüştü. Gerede İlçe Teşkilatı’nda yaşanan kavgada Kader Garipoğlu ve Şefik Sarıçam birbirlerine ağır sözler sarf ederken, Garipoğlu’nun Sarıçam’ın üzerine sandalye fırlattığı belirtiliyor. 

GARİPOĞLU GENEL MERKEZ’E ŞİKAYET ETTİ Bu olaydan sonra ikinci sıra adayı Kader Garipoğlu’nun Ankara’ya kadar giderek şikayette bulunduğu belirtilirken, kavgalardan rahatsız olan 1. Sıra adayı Şükrü Gülez’in bile; “bende istifa ediyorum” diyerek, yaşanan olaylara isyan ettiği ifade ediliyor. 

DEVLET BAHÇELİ’DEN İL BAŞKANI’NA FIRÇA Bütün bu olanlardan sonra Devlet Bahçeli’nin Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’ı arayarak; “Koskoca Türkiye’de Bolu gibi sorunlu olan bir teşkilatımız daha yok. Teşkilatına hakim ol" diyerek fırça attığı belirtiliyor.    

 www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • okan
    24 Nisan 2015 • 07:00
    Özgürlüğün adı olmuş güçlüye yalakalık...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.