VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ SEÇİMLER İÇİN ÇOK HEYECANLI

8 Nisan 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ   Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 3-0 için kenetlendiklerini söyleyerek, “Tek bir amacımız var ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 3-0 için kenetlendiklerini söyleyerek, “Tek bir amacımız var Mehmet Emin başkanımızı Ankara’ya göndermek” dedi.

25’inci Dönem Milletvekili Aday Listelerinin belirlenmesinin ardından Ak Parti Bolu İl Teşkilatı parti binasında basın toplantısı düzenledi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, milletvekili adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Mehmet Emin Güz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Bolumuzu 2015 seçimlerinde temsil edecek, Bolu’yu geleceğe taşıyacak arkadaşlarımız belirlendi. 1 ve 2’inci sırada mevcut milletvekillerimiz var. Kendileri geçen dönemde çok iyi çalışmalar yaptılar. 3’üncü sırada da teşkilatımızın bağrından çıkmış, vatandaşın gönlünde yer edinmiş ve toplumun her kesimi tarafından şu ana kadar ki yaptığı çalışmalar desteklenmiş Mehmet Emin Güz var. İnşallah bu güçlü kadro ile 3-0 yapacağız” dedi.

“AK PARTİ TERFİ MAKAMI DEĞİLDİR”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz ise, Ak Partinin terfi makamı olmadığını ifade ederek, “2 aylık sürede aday adaylığı yaşandı. Ak parti siyasi hareketine yakışır seviyeli bir yarış oldu.  Köylerden mahallelerden akın akın insanlar gelerek ‘Ak partiyi kim temsil edebilir’ diye oy kullandılar. Anketler yapıldı ve sonuç çıktı. Ak Parti siyasi hareketi terfi makamı değildir. İkbal beklentisinin karşılandığı yol değildir. Dünya görüşümüz ve felsefemizin ifade ettiğimiz davadır, inançtır. Orda ya da burada olmuşuz fark etmez. Davamıza emek vermeye devam edeceğiz. Bugün birlik ve beraberliğimiz devam ediyor. Seçkin bir liste ile seçime giriyoruz. Kimin hizmet etmesi gerektiğine Haziran ayında milletimiz karar verecektir” diye konuştu.

“AMACIMIZ MEHMET EMİN GÜZ’Ü ANKARA’YA GÖNDERMEK”

Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ise, 2015 seçimlerine güçlü bir kadro ile girdiklerini açıklayarak, “Bizim bir tek davamız var. Türkiye sevdamız ve gelecek davamız var. Bu konuda birlikteliğimizi muhafaza ederek asli olan davamız konusunda gönlümüzdeki kırıklıkları da hissetmeyecek şekilde bütünleşerek inşallah neticeye gideceğiz. Kenetlenmiş bir teşkilatı görüyorsunuz. Herkes burada. Allah birlikteliğimizi berekete dönüştürsün. 3-0’ı kazanmanın heyecanını yaşıyoruz. Tek bir amacımız var Mehmet Emin başkanımızı Ankara’ya göndermek” ifadelerini kullandı. Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü’nün konuşmalarının ardından el ele poz verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.