VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER SAYIN'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

26 Mart 2015

  Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU Akşam saatlerinde ‘AK Parti’de deprem’ başlığıyla kamuoyu ile paylaştığımız ve Ömer Sayın ile ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

Akşam saatlerinde ‘AK Parti’de deprem’ başlığıyla kamuoyu ile paylaştığımız ve Ömer Sayın ile diğer bir kişinin AK Parti Genel Merkezi tarafından özgeçmişlerinin istendiği haberi siyasi kulislerde bomba etkisi yaparken, Ömer Sayın Facebook sayfasından açıklama yaptı. Sayın, “Haber kısmen doğru olmakla birlikte Bolu'ya has bir konu değildir. Önceki dönemde il başkanı olduğu halde aday olmayan bütün il başkanlarından istenen bir bilgidir” ifadelerini kullandı.

“12 ADAY ADAYI VAR VE…”

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi;

“Değerli dostlar. Bu gün gazetelerde yer alan bir haberle ilgili çok Sayıda arayanlar oldu. Habere göre Ak Parti genel merkezinin Bolu dan bazı kişilerden özgeçmiş (CV) istediği yazıyor. Haber Kısmen doğru olmakla birlikte Bolu'ya has bir konu değildir. Önceki dönemde il başkanı olduğu halde aday olmayan bütün il başkanlarından istenen bir bilgidir. Konunun milletvekili aday tespiti ile ilgili olduğu kanaatinde değilim. Bolu’da Ak Partimizi temsil edebilme liyakatine sahip 12 tane aday vardır ve partimiz inşallah bu seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacaktır. Kamuoyuna Sevgi ve saygıyla duyurulur.”

ZAMANLAMA MANİDAR!

www.ozgurbolu.com muhabirlerinin partiye yakın isimlerle yaptığı görüşmeler sonrasında, bu dönemde eski İl Başkanı Ömer Sayın ve adı belirtilmeyen bir kişiden daha  özgeçmişiyle ilgili CV istenmesinin normal olmadığı ifade edildi.  O isimler, genel merkezin aday adayı azlığı nedeniyle kararsız kaldığı ve yelpazeyi genişlettiklerini de ifade ettiler.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.