VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTİFANIN PERDE ARKASINDA YAŞANANLAR...

28 Şubat 2015

  HABER: Oğuz AKYÜZ Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer’in istifasının ardındaki gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Boluspor Başkanı ...

HABER: Oğuz AKYÜZ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer’in istifasının ardındaki gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Boluspor Başkanı Savaş Abak, soyunma odasında oyunculara tepki gösterirken, Başkan’dan sonra soyunma odasına giren Erginer, 2 yöneticiye ‘dışarıya çıkın” diyerek tepki gösterdi.

ERGİNER, YÖNETİCİLERE ‘DIŞARIYA ÇIKIN’ DEDİ.

Boluspor’da istifa rüzgarları eserken, Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın Bucaspor beraberliği sonrasında soyunma odasına girerek son saniyede kaçan 2 puana tepki gösterdi. Abak kısa süre sonra soyunma odasında çıktı. Teknik Direktör Reha Erginer, Başkan Abak’tan sonra soyunma odasına girdi. Gergin olduğu gözlenen Erginer, soyunma odasında bulunan 2 yöneticiye ‘Dışarıya çıkın’ diyerek tepki gösterdi. Ortam bir anda gerildi. Yöneticiler tartışmanın büyümemesi için dışarıya çıktılar.

AÇIKLAMALARI ORTAMI GERDİ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, daha sonra oyuncularına kısa bir konuşma yaptı. Soyunma odasından çıkan Reha Erginer, TRT’ye zehir zemberek açıklamalar yaptı. Başkan ve yönetime göndermeler yapan Erginer’in sözleri ortamı iyice gerdi. Hocanın bu sözlerini duyan Başkan ve yöneticiler küplere bindi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.