VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TENİS KORTUNUN ÇATISI ÇÖKTÜ

10 Ocak 2015

Bolu’da günlerdir devam eden kar yağışı sonrasında tenis kortunun çatısı biriken kar nedeniyle çöktü. Tenis ...

Bolu’da günlerdir devam eden kar yağışı sonrasında tenis kortunun çatısı biriken kar nedeniyle çöktü. Tenis kortunda kimsenin olmaması can kaybını önledi.

  Edinilen bilgiye göre, Karaçayır Mahallesi’nde Abant Tenis İhtisas Kulübü tarafından işletilen kapalı tenis kortunun çelik konstrüksiyondan yapılan çatısı yağan karın ağırlığına dayanamayarak büyük bir gürültü ile çöktü. Kortun içinde kimsenin olmaması can kaybını önledi. Tenis kortlarının önünden geçen vatandaşlar büyük bir korku yaşadılar. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

.

ULUSOY YARDIM BEKLIYOR

Tenis Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy, sporseverlerin mağdur olmaması için kortların bir an önce tekrar yapılması gerektiğini ifade ederek Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinden yardım beklediklerini söyledi. Ulusoy, “Tenis kortu yoğun kar yağışı nedeniyle çöktüğünü ifade ederek, “Bir kaç gündür devam eden yoğun kar yağışı sonrası çatımızda birikmeler olmuştu. İyi ki antrenman yapıldığı sırada çökme meydana gelmedi. Şu anda büyük bir hasar var. Kortlar kullanılamaz durumda. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • Mehmet DUMAN
    10 Ocak 2015 • 13:00
    Ahmet Bey'in bilgisi olmayabilir. 04.01.2015 tarihinde kort temizlenmiş (kayıtlarda mevcut) 09.01.2015 tarihinde tekrar itfaiye müdürlüğümüzden temizleme talep edilmiştir.Kortların oraya bizzat kendim gittim ve Ahmet Bey'in bizzat kendisiyle görüştüm, havanın - 6 derece olduğu(gündüz saat 15:00 civarı) kar kalınlığının orta alanda 30 cm civarında olduğu ekipler çıkarsa çökme riski olacağını pazar günü havanın yumuşama eğilimi olduğu talebiniz halinde yardımcı olunacağı kendisine belirtilmiştir.(Telefon kayıtları istenirse firmadan talep edilebilir.) Saygılarımla.
  • ahmet ulusoy
    10 Ocak 2015 • 13:00
    Mehmmet beycim ben sizi suçlamıyorum.. itfaiye müdürlüğü gelmedi demedim.telefon kaydına falan gerek yok ben dürüst adamım sizle görüştüm..keşke bnm uygulamamda israr etseydim diyorum..sizi dinlemeseydim suyla karı heryıl oldugu gibi çatıdan kaydırsaydık dedim ..gazeteci arkadaşlarım olayın sıcağa sıcağına görüşmeleri yalnış anlamış olabilirler...sıkmayın canınızı olan oldu... çünkü dün gecedeki telefon görüşmeleri neticesinde...yalnış anlamalar olmuş ...sadece ve sadece BEN KARARIMI SİZE BIRAKMASAYDIMDA ÇÖKSEYDİ DİYORUM...YRN GÖRÜŞÜRÜZ SELAMLAR... SIKMA CANINI
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.