VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ ERDOĞAN'IN MİSAFİRİ OLDU

16 Aralık 2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen bir organizasyon kapsamında, TOBB bünyesindeki Oda ve Borsa ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen bir organizasyon kapsamında, TOBB bünyesindeki Oda ve Borsa Başkanlarının katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş de katıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, 81 il ve 160 ilçede faaliyet gösteren 1,5 milyon üyeyi temsil eden oda ve borsaların başkanları, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nurettin Canikli’nin de yer aldığı ziyarette TOBB camiası tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hayırlı olsun temennilerini sunulurken, aynı zamanda ülkenin ekonomi gündemi ve gelecek vizyonu üzerine bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. TOBB bünyesindeki konsey başkanları da sırayla söz alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gündemlerindeki konular hakkında bilgiler aktardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.