VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEDELLİ ASKERLİK NELER YAPTIRIYOR...

8 Aralık 2014

Türkiye’nin gündemine oturan bedelli askerlik uygulaması kapsamından yararlanacak adaylar ücret için farklı yöntemlere başvurdular.  İstanbul’da ...

Türkiye’nin gündemine oturan bedelli askerlik uygulaması kapsamından yararlanacak adaylar ücret için farklı yöntemlere başvurdular.  İstanbul’da bir vatandaş Galatasaray’ın efsane formasını satılığa çıkardı.

 

Haber: OĞUZ AKYÜZ

Geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı açıklama ile bedelli askerlik uygulaması bir kez daha gündeme geldi. Türkiye’de farklı tartışmalara neden uygulama aynı zamanda çok sayıda vatandaşı düşünceye sevk etti. Kimi bedelli askerliği 1 günle kaçırmanın şansızlığını yaşarken kimi talep edilen 18 Bin TL’yi bulmak için harekete geçti. İstanbul’da Yasin Toygar isimli vatandaş Türkiye’nin en çok tıklanan internet alışveriş sitesi sahibinden.com’a “Bedelli askerlik için satılık tam kadrolu forma” başlığı ile Galatasaray’ın 2000 yılına ait imzalı formasını satılığa çıkardı. 18 Bin TL bedelle satışa sunulan formanın alıcı bulup bulmayacağı ise merak konusu oldu.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.