VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU NASIL BİR ZİHNİYET!...

7 Kasım 2014

Çakmak gazı soluyarak kalbi duran ve hayata veda eden 15 yaşındaki Sezer Kaya’nın okul arkadaşları ...

Çakmak gazı soluyarak kalbi duran ve hayata veda eden 15 yaşındaki Sezer Kaya’nın okul arkadaşları çok sevdikleri arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için okulun müdür yardımcısından izin alarak Mudurnu’ya gittiler. Geri döndüklerinde ne okula alınmadılar ne de sınava girebildiler. Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu skandala el attı. İşte insanı çileden çıkartan bir haber…

Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 15 yaşındaki Sezer Kaya, çakmak gazı soluğu için kalbi durmuş ve yaşam mücadelesini kaybetmişti. Gencecik öğrencinin cenazesine katılmak için Mudurnu’ya giden okul arkadaşları cenaze dönüşünde akıl almaz bir olayla karşılaştılar. Okulun müdür yardımcısından izin aldıklarını ifade eden öğrenciler okula geri döndüklerinde içeriye alınmadılar. Sınavlarına giremeyen öğrenciler Türk bayraklarıyla basın açıklaması yaptı.

TÜRK BAYRAĞIYLA BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Cenazeye gittikleri için disiplin cezası uygulanacağının söylendiğini ifade eden öğrenciler, Belediye Meydanı’na kadar yürüdü. Burada bir basın açıklaması yapan liseliler okul yönetiminden kimsenin cenazeye katılmadığı gibi, kendilerine izin verildiği halde döndüklerinde okula alınmadıklarını ve disipline verileceklerinin söylendiğini belirttiler.

ÇAVUŞOĞLU SKANDALA EL ETTİ

Öğrenciler şimdi aralarından ayrılan arkadaşlarına duydukları üzüntünün yanında kendi akıbetlerinin de ne olacağını da merakla bekliyor. Okula alınmadıkları için sınava da giremeyen öğrenciler aynı zamanda disiplin cezası ile de karşı karşıya. Bolu Millî eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu okula müfettiş gönderilerek olayın araştırılacağını kaydetti.

www.koroglugazetesi.com Arzu Sarı

2 yorum yapılmış
  • Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi
    6 Kasım 2014 • 13:00
    Bu şekilde yazılıyor paylaşılıyor peki bu öğrencilerin okula girebilmeleri için okul kıyafetleriyle olmaları gerekirdi..
  • ulubey
    7 Kasım 2014 • 13:00
    Bir seferlik kıyafet olmazsa ne oluyomuş öğrencii kardeş lafarına dikkat et de yaz adamlar cenazeye okul kıyafetleriyle gideceklerdi sen hayırdır ;)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.