VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY HOKEY KULÜBÜNE BÜYÜK JEST

19 Eylül 2014

HighWay Hokey Kulübü başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 11 Eylül’de Türkiye Açık Alan Süper Lig ...

HighWay Hokey Kulübü başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 11 Eylül’de Türkiye Açık Alan Süper Lig Şampiyonası için Gaziantep’e giden HighWay Hokey Kulübü Bay ve Bayan Takımı Kupalar ile döndü.

11 – 17 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Açık Alan Hokey Süper Lig müsabakalarında HighWay Hokey Kulübü üstün başarı gösterdi. Bayan Takım şampiyonayı Lider tamamlarken erkek takım Şampiyonayı ikinci olarak tamamlayarak ilimize kupa ile döndü. Süper ligi kupa ile tamamlayan klüp için HighWay Outlet AVYM Yönetimi bir kutlama kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Ümid Karlı, Müdür Yardımcıları Hanifi Üzüm ve Yılmaz Uçan, Boludağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve Boludağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur katıldı. Çifte kupa ile Bolu’ya dönen HighWay Hokey Kulübüne basının ilgisi ise büyüktü.

SPORCULARA MÜKÂFAT

Hep birlikte edilen kahvaltının ardından mini bir basın toplantısı ile sporculara ve takımı çalıştıran teknik adam Yasin Yükseler’e teşekkür edildi. Teşekkür konuşmalarının ardından ödül töreni yapıldı. Çifte kupa ile şampiyonayı tamamlayan HighWay Hokey Kulübü 2015 yılında Avrupa’da ilimizi ve ülkemize 3 Şampiyonada daha temsil edecek. HighWay Hokey Kulübü Bay ve Bayan takımını başarılarından dolayı tebrik eder, nice galibiyetler dileriz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.