VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER

19 Ağustos 2014

19 Ağustos Salı günü tarihinde Bolu'da vefat edenler

1- Merhum Cemal Palazoğlu’nun eşi, Mehmet, Ali, Sevim, Selami, Siyami ve Arzu Palazoğlu’nun anneleri; Zülfiye PALAZOĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün saat 11.oo’de Alpagut Mahallesi, 200.üncü Sokak, Tilia Evleri A Blok Daire 2 adresinden alınarak, Düzce ili Kaynaşlı İlçesi Bıçkıyanı Köyüne götürülecek, Öğle Namazını takiben kılınacak Cenaze Namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze gitmek isteyenler için Cici Taksi önünden araba kaldırılacaktır.

2- Göynük Yeşilyazı Köyü Halkından Durmuş SARPKAYA'nın eşi, Fedai ve Merhum Fatma SARPKAYA'nın anneleri, Ümitcan ve Ümmühan'ın anneanneleri; Ayşe SARPKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sümer Yeni Camide kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Avdan Köy Mezarlığına defnedilecektir.

3- Bürnük Köyü halkından Mehmet KILDIR'ın eşi, Muharrem, Sabahattin, Kamil, Mevlüt KILDIR ve Safure ÖKTEM'in anneleri; Naciye KILDIR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Bürnük Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Bürnük Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Darıyeri Hasanbey Köyü halkından İrfan ŞENER'in eşi, Hacı Mahmut Ericek Cami İmamı Metin ŞENER ve Arçelik çalışanı Mehmet ŞENER'in annesi; Yeter ŞENER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Darıyeri Hasanbey Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Eski Süt Birlik önünden saat 15:00'de otobüs kaldırılacaktır.

5- Düzce Muncurlar köyü halkından Emekli Astsubay; Rıfat TARAKLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün İhsaniye Mahallesi Yunus Emre Sokak'taki evinden alınarak Yeşil Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

6- Mudurnu Çamurluk Köyü Mongoşlar Mahallesi'nden Mesut, Yasin ve Mustafa Iışıkay'ın Babaları, Fikriye Işıkay'ın Eşi; Enver IŞIKAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

       

Cenazesi bugün Mudurnu Çamurluk Köyü Mongoşlar Mahallesi'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.

7- Mudurnu Bulanık Köyü halkından Hatice AY'ın eşi, Yunus AY, Muhittin AY, Mukaddes ÖZCAN ve İbrahim AY'ın babaları; Nazım AY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  

Cenazesi bugün Mudurnu Bulanık Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Saat 11:00'den Sağlık İl Müdürlüğü önünden otobüs kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.