VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da Bugün Vefat Edenler (23/12/2011)

23 Aralık 2011

 1- Seben Yağma Köyü halkından Ali Men, Reşide, Hulisi ve Hüseyin Men’in babaları; Mehmet MEN vefat etmiştir. Cenazesi köy camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir. 

    2- Karamanlı Mahallesi Sakinlerinden Büyük Cami Eski Müezzini Merhum Ata Ulah Uzunses’in eşi, Müzeyyen Akın, Emine Kocabıyık, Kadir Uzunses’in anneleri; Fatma UZUNSES vefat etmiştir. Cenazesi Karamanlı Mahallesi Camii’nde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra Yozgat Köyü Mezarlığı’nda defnedilecektir.

    3- Mudurnu halkından, Mudurnulu Mesci Mehmet İğıneci’nin babası; Hacı Rıfat İĞNECİ vefat etmiştir. Cenazesi Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii’nde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra defnedilecektir. 

    4- Merkeşler Köyü halkından Emekli Polis Mehmet Aksoy ve Safiye Öz’ün anneleri; Orman Baş Müdürlüğü’nden emekli Emine AKSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı’nda defnedilecektir.

    5- Sandallar Mahallesi halkından Hatice Budakoğlu’nun eşi, Fedai, Elife ve Cemile’nin babaları, Niyazi BUDAKOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sandallar Mahallesi Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Sandallar Mezarlığı’nda defnedilecektir.

    6- Seben Kuzgölcük Köyü halkından Sıdıka Şıvgın’ın eşi, Orhan Şıvgın ve Nurhan York’un babaları, Selma Şıvgın ve Ayhan York’un kayınpederi; İsmail ŞIVGIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Berk Köyü’nde Cuma ve cenaze namazından sonra defnedilecektir. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.