VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TELEFON TACİZCİSİ DAYAĞI YEDİ...

5 Eylül 2014

Sokaklarda çoğu zaman görmeye alıştığımı tacizcilerden bir tanesi bu keZ tekme tokat dayak yedi. Birlikte ...

Sokaklarda çoğu zaman görmeye alıştığımı tacizcilerden bir tanesi bu keZ tekme tokat dayak yedi. Birlikte yaşadığı erkek arkadaşını bekleyen Hatice D., kendisini mesaj yoluyla taciz eden Serdar D. ile karşılaştı. Kadın ve erkek arasında yaşanan kavga sırasında Hatice D.’nin erkek arkadaşı da olay yerine gelince tacizci güzel bir dayak yedi..

İddiaya göre Hatice D. isimli kadın Büyükcami Mahallesi’nde erkek arkadaşını beklediği sırada ismen tanıdığı ve kendisine telefon ile mesaj atarak tacizde bulunduğu Serdar D. yanına geldi.  Serdar D. isimli şahsın Hatice D.’ye “Ne derdin var diyerek” omzuna hafifçe vurdu. Hatice.D.’nin da çanta ile Serdar D’ye  vurduğu sırada olay yerine kızın erkek arkadaşı F.U. geldi. F.U. da kavgaya karışarak Serdar D.’yi darp etti. Polis tarafından karakola götürülen taraflar birbirlerinden şikayetçi oldular.

7 yorum yapılmış
  • Hasan ARSLAN
    4 Eylül 2014 • 11:00
    Sayın Özgür Bolu haber sitesi yöneticileri,Lütfen haberleri verirken, olayda kullanılan yöntemleri övecek şekilde kelimelere ve resimlere yer vermeyin, bilmesiniz ki kendi adaletini kendisi uygulayan bir toplum haline geliyoruz, tacizciye atılan dayağa hoş görüyle bakmak bunu normal karşılamak anlamına gelir, Taciz asla kabul edilemez ama bunun için şikayet mercileri bulunmaktadır. Bu tarz durumlarda ölümler de meydana gelmektedir. Kontrolsüz davranışların ve öfkenin sonu kestirilemez. Size önerim tüm haberlerinizi tamamen tarafsız şekilde vermenizdir. Saygılarımla.
  • volkan veziroglu
    4 Eylül 2014 • 11:00
    Sayin hasan arslan neyin kafasini yasiosun bilmiyorum ama durumu sole elealalim ben siz ve ailenize ağza alinmiycak kufurleri edim sizde beni sadece gerekli mercie sikayet edin peki sonuc ne olcak bana ufak bi para cezasiyla serbestlik buda demektirki cok parasi olan adam cok kufur etcek buda bole bisi...
  • şahit
    4 Eylül 2014 • 11:00
    Hasan bey o şikayet mercilerinide biliyoruz bizzat yasadim resmen bizde o kisileri kullanıyoruz sikayetci olursaniz siz haksz cikarsiniz deniyor bumu adalet. Adaletin en guzeli kisasa kisas en dogrusunu yapmis kizin erkek arkadaşı.
  • Hasan ARSLAN
    5 Eylül 2014 • 11:00
    Volkan bey, Ben sadece öfkeyle kalkan zararla oturur demek istiyorum. Tacizciyi Dövmek, kazara öldürmek yada bilerek öldürmek sizin açınızdan kabul edilebilir bir şey midir? Bu tarz durumların sonu maalesef kontrol edilemez. Bilginize. Ayrıca bir şeyin kafasını da yaşamıyorum. gayet makul ve mantıklı şekilde anlattım.
  • durusu
    6 Eylül 2014 • 11:00
    Az bile gelmiş dayak pisliğe bugün o kadına yarın bize ertesi gün sizin kızınıza Eşinize derken baktı saldırıyorlar bukez sarkıntılığa başlar ardından Tecavüze yeltenir Coluga çocuğa yılanın başını baştan ezmeliki korksun başına gelecekleri bilsin.
  • durusu
    6 Eylül 2014 • 11:00
    Az bile gelmiş dayak pisliğe bugün o kadına yarın bize ertesi gün sizin kızınıza Eşinize derken baktı saldırıyorlar bukez sarkıntılığa başlar ardından Tecavüze yeltenir Coluga çocuğa yılanın başını baştan ezmeliki korksun başına gelecekleri bilsin.
  • serdar kavak
    6 Eylül 2014 • 11:00
    Haketmis benim hayatımdaki insana yapsa bende ayni tepkiyi verirdim.. Millet olarak biz geniş oldukça bu zevzek zihniyetler esimize bacimiza salça oluyorlar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.