VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MISIRLIOĞLU YİNE KOLTUK PEŞİNDE...

5 Eylül 2014

  HABER: Oğuz AKYÜZ CHP’den 2011 yılında 2. sıradan milletvekili adayı olarak kaybeden, 30 Mart yerel seçimlerinde ...

HABER: Oğuz AKYÜZ

CHP’den 2011 yılında 2. sıradan milletvekili adayı olarak kaybeden, 30 Mart yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkan adayı olarak tarihi 10 bin fark yiyerek yerel seçimleri kaybeden Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, CHP kurultayında milletvekili olacağım hayalleriyle Kılıçdaroğlu’na destek verdi ve divana seçildi.  

Girdiği her seçimden mağlup çıkmaya alışan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve eski İl Başkanı Fügen Kara’nın kongre öncesi Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını açıklaması ile kamuoyunda büyük bir şok yaşanmış, özellikle parti içinde bu habere kimse inanamamıştı. CHP Genel Başkanlığı yarışında çok önceden Muharrem İnce’yi destekleyeceğini açıklayan Milletvekili Tanju Özcan, Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve Fügen Kara’nın bu açıklamasıyla birlikte yaşadığı şoku üzerinden atamamışken, kongre günü ikinci bir şokla daha sarsıldı.

MISIRLIOĞLU DİVAN ÜYESİ SEÇİLDİ

Genel Başkanın belirleneceği CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı Ankara'da başladı. Kurultayda oy kullanacak Bolu delegeleri Necdet Gören, Fügen Kara, Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Cemal Özsoy ve Yüksel Suiçmez tam kadroyla kongredeki yerlerini aldıktan kısa bir süre sonra Kongre Divan üyeleri belirlendi. Burada divan üyesi seçilen Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Tanju Özcan’a ikinci bir şok daha yaşattı. Kemal Kılıçdaroğlu 944, Muharrem İnce ise 177 imzayla genel başkanlığa aday gösterilirken, bu rakamlar Kılıçdaroğlu’nun seçimi rahatlıkla kazanacağının açık göstergesi oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.