VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA YAVRU KEDİ OPERASYONU

5 Eylül 2014

Bolu’da bir hafta boyunca boş duran kapıcı dairesinde mahsur kalan “Arap” isimli yavru kediyi kurtarmak ...

Bolu’da bir hafta boyunca boş duran kapıcı dairesinde mahsur kalan “Arap” isimli yavru kediyi kurtarmak için karı ve kocanın çabası görenleri şaşırttı. Kazma ve küreklerle kapı kilidi açmaya çalışan çift, en sonunda çilingir çağırdı.

Olay, Kalıcı Konutlar 20’inci Ada 9’ncu Blokta yaşandı. Bina sakinleri bir haftadan bu yana evin kapıcı dairesinden kedi sesleri geldiğini söyledi. Yönetici Sami Orus, kapının kilitli olması nedeniyle binanın etrafını gezerek demir korkuluklardan binanın içine baktı. Bir hafta aradan sonra boş kapıcı dairesinde yavru kedinin mahsur kaldığını gören bina sakinleri itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, levyeyle kapıyı açmaya çalıştı. Kapı açılmayınca yönetici Sami Orus, “Kırın gitsin” dedi. Ancak itfaiye erleri polis olmadan kapıyı kıramayacaklarını söyleyince evin anahtarının getirileceği söylendi. Bunun üzerine itfaiye erleri olay yerinden ayrıldı.

 

Kilitli kapıyı açmak için uzun süre uğraştılar   

Kedinin içeride kalmasına üzülen Sami Orus’un eşi Yıldız Orus, bir yolunu bulup kediyi çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yönetici Sami Orus, önce plastik pet şişeyle kapıyı açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Hayvanlara düşkünlüğüyle tanınan Yıldız Orus, bu kez kocasının eline kazma vererek kapıyı açmasını söyledi. Onda da başarılı olamayınca kürek devreye girdi. Ancak bütün denemelere rağmen kapı açılmayınca çareyi çilingir çağırmakta buldular. Kısa sürede olay yerine gelen çilingir kapıyı açtı. Boş kapıcı dairesinin içine giren Yıldız Orus, pencerenin önündeki “Arap” isimli kediyi kucağına alarak öptü. Daha sonra kediyi dışarıya çıkartan kadın, bir haftadır güneş yüzü görmeyen kediyi mahalledeki diğer kedilerin yanına bıraktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.